NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Clippers savunmada ürkütücü oldu yalnız. Kawhi, Paul George, Beverley üçlüsü kale gibi kağıt üstünde. Bu savunmayla Lakers'ın önündeler net şekilde.
 
Bi de net sekilde ondeler ha ? Peki bundan James, Davis ve Cousins uclusunun haberi var mi :)
Benim kişisel fikrim bu. Bence kesinlikle daha iyi takım oldu kağıt üstünde Clippers. Ha uyum nasıl olur onu zaman gösterir. Zaten bahis şirketleri de Clippers'ı favori gösteriyormuş.
Cousins'ı ben Kawhi-George, Lebron-Davis sınıfına sokmuyorum artık. Çok hantal, geçen seneki gibi oynarsa fark yaratmaz. Dediğim gibi diğer yan parçalar Clippers'da daha iyi. Hele savunma konusunda her şey ortada.
 
Cousins'in final serisi performansı kalmış akıllarda doğal olarak ama onu çok dikkate almamak lazımdı. Hiç hazır olmamış şekilde oynadı. Sakatlıktan döndükten sonra gayet iyi performanslar gösteriyordu Gsw'de.
Bu sene sezona çok daha hazır girecek Cousins kendisini almayanları pişman edebilir.
 
Bi de net sekilde ondeler ha ? Peki bundan James, Davis ve Cousins uclusunun haberi var mi :)

COUSINS'ın artık bu isimlerle beraber anıldığından da haberi yoktur:LOL: NBA'de hiçbir özelliği kalmadı bu tip uzunların. Alınan kontratlara bakarsak piyasalarının da düştüğü görünür. COUSINS 20 dakikadan fazla oynayacaksa lakers'ın vay haline! Lakers'ta LeBron veya A.DAVIS'in oynamadığı dakikalarda bu takımın haline şahit olacağız. Zaten LeBron 65 maçtan fazla oynamaz Kawhi gibi dinlendirilir artık. Bu maçlarda lakers nasıl bir düzenle sahaya çıkacak. Bir de LeBron'un 32-34 dakikadan fazla oynatılmaması en efektif geridönüşü vereceğinden bu dakikalarda sahada idare eden bir takım gerekli. Ben bunu göremiyorum ama Clippers'da ve Sixers'ta harika 2 yönlü süperstarlar var. Savunma kapasiteleri korkutucu düzeyde. Rahatlıkla süperstarlarını dinlendirebilecekleri derin bir kadro var. Bu açıdan bakınca lakers fukara kalıyor:ROFLMAO:
 
Klay'in ne zaman döneceğine bağlı olarak GSW'nin şansını hiç az görmüyorum ben. Adamlar 4 senedir o kadar alakasız isimlerden verim aldı ki Russell'ı da bir şekilde sisteme yedireceklerini düşünüyorum. Klay'in en çok savunma yönündeki azmini ararlar ama o da normal sezonda kafasına göre takılıyordu zaten. Bir şekilde kendilerini Play-off'a atıp Klay'i de %70-80 getirirlerse en azından sistem olarak halen herkese ağır basacaklarını düşünüyorum. 5 yıl sonra yeniden yeni salonunda, underdog bir GSW izlemek çok keyifli olacak.
 
Los Angeles Clippers, 29 yaşındaki uzun forveti JaMychal Green ile, ikinci yılı oyuncu opsiyonlu olmak üzere, 10 Milyon $'a 2 yıllık anlaşma sağladı. (@ShamsCharania)

Clippers muazzam bir iş daha yaptı.
 
Tacko Fall diye bir eleman var Boston’da. Bu drafttan merak ettiğim oyunculardan biri de o. 2,31 m. boyu varmış. Çocuk gibi duruyor diğer oyuncular yanında. Çok hantal gibi gelmedi bana aslında, yapılı da aynı zamanda. Öyle ince, uzun sırık gibi biri değil. Nba komple kısaların oyununa döndü ama bu çocuk biraz değişik, iş yapar gibi geldi bana.
 
Bence NBA'in en iyi 5 ikilisi:

1-LeBron & AD
2-Kawhi & PG13
3-Durant & Kyrie
4-Curry & Klay
5-Harden & Westbrook

Ya sizce 😊
Önümüzdeki sene zaten Durant ve Klay olmadığı için 3 ve 4 numaradaki seçenekler seneye için geçerli değil. Diğerleri arasından da içimden gelen garip bir ses Harden ve Westbrook diyor :) Ve GSW'nin olmadığı bir yarışta da Houston'un büyük şansı olduğunu düşünüyorum. Westbrook ikinci adam olmayı kabul ederse ki edecek gibi duruyor, paul'den daha etkili olur. Zaten geçen sene Durant'lı Gsw'yi elemesine ramak kalan bir Houston'un bu sefer işinin daha kolay olacağını düşünüyorum. En büyük şampiyonluk adayım oldular.
 
Canavar mesaiye başlamış. Ben daha ilk sezonunda, çaylakken bu kadar iri, bu kadar gelişmiş bir oyuncu hatırlamıyorum. Lebron ve Shaq bile seneler içerisinde o müthiş fiziklerini oturttular. Eğer şu anki hali bu adamın daha gelişmemiş haliyse onu üç beş sene sonra onu savunanlara geçmiş olsun. Şutunu geliştirmesi lazım, oyun görüşü nasıl daha belli değil. Çok yönlü bir oyuncu olması lazım, yoksa bu fiziğe yazık olur.


 
Darren Collison diye bir oyuncu vardı indiana'da. İlk beşte de çıkıyordu. 31 yaşında yehova şahitlerine katılmak için basketbolu bıraktığını açıklamış. Şuna bak ne kafalar var millette. Önünde belki 5-6 senelik bir nba kariyeri varken elinin tersiyle bunu bir kenara atmış. Geçen sene 10 milyon dolar alıyormuş, bu sene kontrat senesiymiş büyük ihtimal daha büyük bir kontrata imza atacaktı. Vazgeçtiği paraya bakar mısınız.
 

Üst