nba live oyununu bitiren oyun
Deniz Baskın' Alıntı:burak torrentten indir rahat rahat . Nerde olduğunu bilsem gönderirim ama bilmiyorum nerde oturduğunu filan. Bu arada bu oyun varken nba live oynayanlara cidden şaşırıyorum.
Burak Ceyhan' Alıntı:Eyvallah Deniz, zaten iletiyi yazdıktan 2 gün sonra baktım kimseden ses yok,her koyun kendi bacağından asılır felsefesiyle koşarak gittim aldım indirmeyi bile bekleyecek sabrım yoktu, mutluyum.
Aynen katılıyorum 2k serisi varken live'de neymiş, Tolga eğer live oynuyorsan en sağlam seri 2004-2005 serisi bence,ben en çok ondan zevk alıyorum,oynamadıysan dene bence, nba live 2009'dan daha orijinal.
Alison Sudol' Alıntı:Pc'de alley - oop hangi kombinasyonla yapılıyor bi çözemedim bilen varsa ?...
Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:My player mod söylendiği kadar var.Süper hakikaten.Ben trainersız oynuyorum ve bence böyle daha zevkli kesinlikle.
Atlanta Hawks ile 50 maçta 20.5 ppg 6 apg istatistikleri tutturdum.(guard)
İdolüm Boogie Booger =) Ki ismim de o zaten
Tolga Kaplan' Alıntı:ps3'te bu oyunu hiç durmadan 10 saat oynayabilirsiniz..
d- leagu'de kas baya bi önce göster kendini. Ben baya kasmıştım takas döneminin sonunda Charlotte almıştı beni.Gökhan Ay' Alıntı:arkadaşlar bişey soracağım bu my player mod da nba e denden gidemiyorum toronto ya gittim atreman maçlarında 26 sayı 8 asist 3 ribaund ortalamsıyla oynadım yine de d league düştüm neden acaba