Nice Nice Kırmızı Yıllara Burak Eyvel

Burak güzel bir Galatasaraylı, ısırıyor, farkındalığı erken yaşamış, istiyor daha fazlasını, sempatizan biraz, taraf olmanın ötesinde, sarıya dair ama kırmızı, tonları sert, cefayı rahat kabullenmiş, karşılıksızlığın karşılık barındırdığının ayırdında, aidiyeti benimsemiş, yolunu çizmiş, hatları keskinleştirmiş, vakur değil ama gururlu, heyecanını kendi içinde büyüten, ve aday, üstelik de farkında;
o zaman yürüyedursun,
ve madem nice nice yıllara..

Evet, pek sohbet etme fırsatımız olmadı, tanışamadık da yüzyüze Burak´la ama ne önemi var ki? Hayata bakışını, düşüncelerini, sarı-kırmızıya olan bağlılığını az çok biliyorum ya...

Sanırım yeni yaşındaki en büyük dileği üniversiteli bir aslan olmaktır. Bu yolda başarılar diliyorum yeni yaşında.

Burak'la benimde yüzyüze tanışma fırsatım olmadı fakat ondaki özellikle bu voleybol aşkı benim çok hoşuma gidiyor. :)

Yaşı itibariyle üniversiteye hazırlanıyor sanırım, istediği yeri kazanması dileğiyle. Mutlu yıllar.

Burak güzel bir Galatasaraylı, ısırıyor, farkındalığı erken yaşamış, istiyor daha fazlasını, sempatizan biraz, taraf olmanın ötesinde, sarıya dair ama kırmızı, tonları sert, cefayı rahat kabullenmiş, karşılıksızlığın karşılık barındırdığının ayırdında, aidiyeti benimsemiş, yolunu çizmiş, hatları keskinleştirmiş, vakur değil ama gururlu, heyecanını kendi içinde büyüten, ve aday, üstelik de farkında;
o zaman yürüyedursun,
ve madem nice nice yıllara..

Çok teşekkür ederim abi bu anlamlı güzel sözlerin için. 18'e girmekte Samiyen burukluğu olsada sizle olmanın Kırmızı olmanın mutluluğu var üzerimde. Hani derler ya "oğlum bu kadar uğraşma, işlerine bak bu sevda sana para kazandırmaz" Sizi kazandırmış,Kırmızı olmamı sağlamış varmı daha ötesi ? İYİKİ VARSINIZ !

@Onur Yavuz Aynen dediğin gibi abi Sarıya olan tutkumuz,Kırmızıya olan sevdamız herşeyi anlatıyor aslında.İnşallah bir gün yüzyüze görüşmek nasip olur. Üniversite Üniversite :) istiyorum seni anlıyormusun :)

@Enes Kömürcü :) Teşekkür ederim Enes İnşallah yüzyüze görüşmekte nasip olur :) Yaşın getirdiği en kötü şey sınav stresi

@Mert Göker

Teşekkür Ederim

@Okan

Burdada teşekkür ederim. Burdanda söleyiverim İçimde Lakers nefreti bitmez

@Furkan

Teşekkür ederim. Çok güzel bir dilek

Burak doğum günün kutlu olsun tekrardan, Voleybola'a duyduğun ilgi herkese örnek olacak nitelikte. İçindeki bu aşkın hiç sönmemesi dileğiyle, nice güzel yıllara.

Teşekkür ederim Gizem hep beraber inşallah :) (yaş bilmediğimden Gizem diye hitap ettim ama inşallah hitapta kusur etmemişizdir :)