Nice Sarı-Kırmızı Yıllara Şamil Turançiftçi!

biz gencler iyi ki tanidik seni, iyi ki bizimlesin abi..
seni buraya anlatmak hakaret olur belkide..
seviyorum seni..
basariya, kupaya, sariyla kirmiziya..
iyi ki varsin..

Yunus güzel demiş, Şamil abiyi burada anlatmak, onun değerine resmen hakaret olur.

İyi ki varsın abi, iyi ki başımızdasın..

Seviyoruz seni.

Dışardan gördüğüm kadarı ile biraz hakaret edeyim ben :) Yüzyüze tanışma fırsatını bulamadım forumdaki diğer kişilerle olduğu gibi.Birkaç videoda izleme ve foto görüntüleme fırsatım oldu bu zamana kadar ve şuna kanaat getirdim ki,forumda en iyi Galatasaraylı taraftar kimdir bilemem,onu kimse bilemez zaten ama bence Şamil forumun en ateşli taraftarı kesinlikle :)

Hani bazen düşüncesi olsun,yöneticiliği olsun eleştirenler var ama bu duygusallığa ve coşkuya rağmen bence yine de çoğu kişinin olamayacağı kadar soğukkanlı davranabiliyor :)

İyi ki doğdun Şamil nice güzel sarı kırmızı senelere ve bir gün yüz yüze de tanışma dileğiyle..

Bende tanışma fırsatım olmadı ama çok tanışmak istediğim bir abim Şamil Abi.
Deniz bisikleti olayıyla bir ara gündeme damgasını vuran Engelsiz aslanların her maçına koşan koyu bir Galatasaraylı olduğu kadar Real Madride hayran olan biri geliyor Şamil abi diyince
Genelde onu maçlar da çıplak olarak görmeye alıştık hatta çarşının 65. dakika şovunda bile gözlerim onu aradı :)
İşin espirisi bir tarafa iyi ki doğmuşsun abi senin gibi bir insanla aynı takımı tutup aynı ortamı paylaşmak büyük bir onur

Bizim için o kadar sevdiğimiz ve önemli bir adam ki anlatılmaz. Nice mutlu, sağlıklı yıllar görür inşallah, beraberce de olursa biz de mutlu oluruz :)

Çok yoğun bir sevgi seli var. Her an bir köşeden Engin Kennerman çıkıp "abicim seni seviyorum, biliyorsun" dese şaşırmam. :D :D Geyiği bir kenara bırakırsak mutlu,güzel yıllara Şamil Abi. Doğum günün kutlu olsun.