Nice sarı-kırmızı yıllara Yiğit ÇELEBİ!

Bu seferki yanlış alarm değil, gerçekten doğum günü beyfendinin.

Günlük konuşmalarımda bazen "beyfendi" sözcüğünü gırgırına söylerim yukarıdaki satırda olduğu gibi ama tanıyan bilir -olması gerektiği yerde- tam bir beyfendidir Yiğit. Amaç sohbet etmek, gülmek, keyiflenmek ise Yiğit böyle bir ortam için iyi tercihtir ama amaç iş üretmek (pankart vb.) ise mümkün olduğunca haber vermemek gerekir kendisine. : ) Çalışmaktan kaçmaz ama yaptığı muhabbetle kimseyi de çalıştırmaz. Uzun lafın kısası forumun güzel bir rengidir... Nice yıllara #bikatedegilsin!

Bir ekleme yapayım, Galatasaray sevgisinin eğitim hayatında başarıyı engellemediğinin en güzel örneklerinden birisidir Yiğit. 300-500 kişiye oynanan Kadın Basketbol Takımımızın bir maçına 3 saat önce gidip buz gibi havada bankta ders çalışarak maç saatini bekler, ve hak ettiği "takdir"i her sene alır bu genç.

Bugün ayrıca Recep Sarımeşe´nin de doğum günü. Eskisi gibi yazmasa da okumayı ihmal etmiyorum diyor maçlarda görüştüğümüzde. Okuyup okumadığı buradan belli olur. : ) Nice yıllara RAP tutkunu.

Genelde siz geciktirirsiniz,birazcık da ben geciktireyim teşekkür mesajlarını dedim.

Yunus Gökyıldız:Ülküdaş kardeşim,İran malı tütün kullanmanı tasvip etmiyorum :)
Tanju Çiçek:Yanım boş
Ömer Konyalıoğlu:Nice kantin seferlerine
Alperen Küçük:Soyadı küçük vizyonu büyük kardeşime teşekkürler (forumdaki abilerini azarlama)(fetva vermeyeyim Arca Reyiz kızar ki hala kendimi affettirecek girişimde bulunmadım inşallah onu da yapıcam)
Okan Alaşalvaroğlu:Balından bulaştır bana
Onur Yavuz:O ki reyizlerin reyizi,düşünün ki forumda herkes onu daha fazla sevmeye çalışıyor :) Onur Uncu abime tebrikler 1. sırada şimdilik
Bağdat Kaynak:ablacım seni tanımıyorum ama katılıyorum can-ı gönülden,bu sene de baskette tarih yazalım!
Enes Kömürcü:Becky Hammon cimboma gelsin,amin :)
Uğur Yılmaz:Kate bile bir Kate değilken bir Kate olmak ne haddime :)
Can KIRımlıoğlu:bu sene hiçbir şeyin kırılmasın abi,teşekkürler
Anıl Mehmet Yıldırım:Tercihlerin tutsun,hayırlısı olsun
Şamil Turançiftçi:Bana bir babeko olma şerefini yaşatan abime teşekkürler,bir abiden de öte ..
Berkan Karadurmuş:Haxball oynayalım,yeni isimler buldum,ben selçuk sen muslera

Bu sene Gsbasketten üç dileğim
1-Unics Kazan-Moskova zirvesi(Ekaterina manasına gelir)
2-Tüm kırgınlıkların,küskünlüklerin kapanması (kocaman adamlarsınız)
3-Erkek basketbolda transfer bölümünün 288 sayfasında da istisnasız şekilde yazılan sırtı dönük oynayabilen,sert savunmacı,bitirici bir 5 numara

Haydi hayırlı forum okumalar