Nice Senelere Gerçek Aslan

Bugün ''Gerçek Aslan'' nickli üyemiz Saygın'ın doğum günü.Nice sağlıklı , mutlu ve GALATASARAY'lı senelere ...
Her ne kadar geçen sene ÖSS yüzünden bizi yorumlarından ve paylaşımlarından mahrum bıraksada , bu yılki analizlerini ve paylaşımlarını merakla bekliyoruz.Tekrardan nice senelere kardeşim ve önemli bir dipnotu sizinle paylaşmak isterim.Benim GSbasket.org ailesine katılmamı sağladığı içinde teşekkürü bir borç bilirim ;)

Öncelikle Ağabeyim (Göker AKEL'e) yaptığı jestten dolayı teşekkür ederim...
Ayrıca ; doğum günü hediyesi olarak aldığı Galatasaray Basketbol forması da Gsbasket.org ailesi ile hayatımızı nedenli özdeşleştirdiğimzin bir kanıtı olmalı ...

Sırasıyla ; Onur Yavuz Abime , Özlem Ablaya , Yiğit Pazar'a , Semih Abiye , Nam-ı Diyar ( Koch ) Onur Uncu'ya , Oğuzhan Parlak'a , Kerem Abiye , Turgut Şahin'e , Uğur Yılmaz'a , (Brian Boddicker) Mert Yiğit Kazan'a , Türkçe Aşığı Onur Balcı Abiye , Emre Doğan'a ve Burak Ceyhan'a sonsuz teşekkür ederim beni mutlu günümde bana yazıları ile destek veren herkese (Özelden mesaj gönderen kişiler dahil) Gsbasket.org ailesi iyiki varsınız ...