Doğum günün kutlu olsun kardeşim, hep birlikte sarı kırmızı nice güzel seneler geçirmek dileğiyle..
Can Kırımlıoğlu 0 23 Tem 2011 #1 Doğum günün kutlu olsun kardeşim, hep birlikte sarı kırmızı nice güzel seneler geçirmek dileğiyle..
Onur Yavuz 1 23 Tem 2011 #6 Alperen deyince aklıma her daim gülmesi geliyor... Yaşama sevincini, sıcakkanlılığını, dürüstlüğünü hiçbir zaman kaybetmemen, derslere biraz daha fazla zaman ayırman dileğiyle nice yıllara.
Alperen deyince aklıma her daim gülmesi geliyor... Yaşama sevincini, sıcakkanlılığını, dürüstlüğünü hiçbir zaman kaybetmemen, derslere biraz daha fazla zaman ayırman dileğiyle nice yıllara.
A Alen Hekimbas 0 24 Tem 2011 #12 Nice yıllara Alperen, keyfini çıkar yeni yaşının.. doğum günün kutlu olsun..
Yiğit Mustafa Çelebi 0 24 Tem 2011 #13 Genç Gsbasketli Temmuzda doğar.(Sühan Abi,Okan,Alperen,Recep Fatih) tabi bir de ben varım
Alperen Küçük 0 25 Tem 2011 #17 Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı: nice yıllara abisi Genişletmek için tıkla ... Beni 2 gün küçük yazdırmışlar oğlum
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı: nice yıllara abisi Genişletmek için tıkla ... Beni 2 gün küçük yazdırmışlar oğlum