Nice Yıllara | Savaş Eskigülek & Şamil Turançiftçi

Savaş abi doğum günün kutlu olsun şimdiden, güzel ,sağlıklı, başarılı bir yıl yaşaman dileğiyle :)

En büyük hediye pazar günü erkek voleybol takımından gelir inşallah :)

Önce Berkan, ardından Savaş Abi ile Şamil´in doğum günleri aynı döneme denk geldiğine göre, demek ki bu kasımda varmış bir keramet...

Savaş Abi´yle tanışalı uzun süre oldu ama sık sık görüşemedik ama yine de O´nu yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Barış gibi mükemmel bir çocuk yetiştiren bir baba (annesinin hakkını yemiyorum elbette) hakkında olumsuz şeyler yazmak mümkün mü? Yalnız, Barış´ın mükemmelliği sadece fiziki tatlılığından gelmiyor, efendiliği, güzel konuşması... Pardon ya bu Savaş Abi´nin doğum günüydü. : ) Nice yıllara Savaş Abi.

Peki ya Şamil? Henüz kendi kanından bir referansı olmadığı için yorum yapamıyorum onun hakkında. Artısı Galatasaraylı olması, eksisi Madrid taraftarı olması. Neyse hatasız kul olmaz demiş Gencebay. Hatalarınla seviyoruz seni Şamil. : ) Neşenin bir ömür boyu devam etmesi dileğiyle...

İki örnek Galatasaraylının doğum günü aynı zamana gelmiş.

İkinizin de doğum gününü kutlarım.

Onur Yavuz' Alıntı:
Artısı Galatasaraylı olması, eksisi Madrid taraftarı olması. Neyse hatasız kul olmaz demiş Gencebay. Hatalarınla seviyoruz seni Şamil. : ) Neşenin bir ömür boyu devam etmesi dileğiyle...

Artısı Madrid taraftarı olması, daha da büyük artısı Galatasaraylı olması :)

Savaş Abi doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara inşallah ;)

Şamil Abicim seninde doğum günün kutlu olsun.Umarım nice mutlu,uzun,sevdiklerinle beraber olacağın,hayatında hedeflerine ulaştığın,gönül verdiğimiz takımın şampiyonlukları ile dolu yıllara inşallah.Tabi bu yoğun programında bu forumuda boşlamaman dileğiyle ;)

Başlık uzun zamandır var ama Savaş Ağabey'in doğum gününü bekledim kutlamak için. Doğum günün kutlu olsun Savaş Ağabey.

Şamil ile bir kere görüştük. Langırt dedi kalktı gitti tadına varamadık. :) Doğum günü kutlu olsun. :)

İkinizin de hayatı istediğiniz gibi aksın...

Doüum gününüz kutlu olsun Savaş abi ve Şamil abi.Nice mutlu yıllara...

Ayrıca forumumuzun önemli basketbol beyinlerinden olan Can Akan'ında doğum gününü kutlarım.Bunu esgeçmeyelim lütfen...

Doğum günün kutlu olsun Şamil Abi'm, nice sarı - kırmızı senelere, inşallah Galatasaray ile seviniriz ama Real'den dolayı üzüleceğin için şimdiden özür dileriz. Hayatında üzüntülerin olmadığı, mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle...

Doğum günün kutlu olsun, Savaş Abi. Umarım sen de iyi bir yıl geçirirsin.

Şamil Abi ile 2 kez, Savaş Abi ille 1 kez ve çok kısa süre görüşebildim ama üç görüşmeden de inanılmaz keyif aldım. Umarım harika bir yıl geçirirsiniz :)

Doğumgünleriniz kutlu olsun Savaş abi ve Şamil :) Umarım sevdiklerinizle beraber nice sarı-kırmızı mutlu yıllar geçirirsiniz ...