Nice Yıllara Utku Çapan

Sitemizin eski modaretörlerinden, çok sevgili abimiz Utku Çapan'ın bugun doğum günü. doğum gününü kutlar, yeni yaşında bizlerle daha çok birlikte olmasını temenni ederim.

Gerçekten tanıyanlar zaten biliyordur tanımayanlara tanıtmak için söylüyorum adam gibi adamdır Utku Abi.

Nice Yıllara abi...

Adam gibi adam , Utku Çapan doğum günün kutlu olsun

Utku Çapan´ın doğum günü başlığını görünce -sportif anlamda kalbinin yarısı sarı-kırmızı için atıyorsa, diğer yarısı yeşil-beyaz için atıyordur düşüncesiyle- aklıma Nazım´ın şiirinden bir kesit geldi.

"Yarısı buradaysa kalbimin
yarısı Çinde?dir doktor..."

Nice yıllara...

Utku Çapan'ı çok iyi tanımıyorum ama Onur Abi'nin dediği Sarı-Kırmızı,Yeşil-Beyaz kombinasyonuyla birbirimize aslında o kadar da uzak değiliz :)

Nice yıllara...

Mutlu yıllar Utku.

Bir haftasonu ayarlayıp gidelim Bursa maçına.Gerci ben pek sevmem Bursa taraftarını ama senin hatrın için katlanırız artık napalım :)

Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim, hepiniz iyiki varsınız,

Biliyorsunuz iş dolayısıyla Bursa'ya (o.renault) taşındığımdan beri, dönek bir profil çiziyorum, halbuki bu benim yaşamaya başladığım şehre adaptasyonumla alakalı, yoksa yarısı yeşil beyaz yarısı sarı kırmızı dememek lazım, bugün itibariyle de ilk PSG maçıma da gittim tam teçhizatlı olarak, şimdi son takımım PSG oldu :) ama her zaman Galatasaraylıyız, diğerleri benim için sosyal adaptör :)

bu arada gerçekten O.Renault- Galatasaray maçına gelecek arkadaşlar olunca haberim olsun, bursa'da gsbasket.org misafirim olur:)

tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. biz dönek fransızların dediği gibi,
au revoir :) :p