Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. University of Florida'da Spor Yonetimi masterimi tamamlayip cuma mezun oluyorum. Akabinde Philadelphia'ya tasinip pazartesi ise baslayacagim. Saha tarafinda degil, kurumsal tarafta baslayacagim. Asil is verenim Comcast-Spectacor olacak, bunyesinde bir cok takim (NHL'deki Flyers da dahil) ve sirket bulunduruyorlar, ben 76ers tarafinda olacagim.
ABD'de spor sektorunde herkes bilet satistan basliyor ve oyle yukseliyor. 2.5 sene once MSG Sports'un (NY Knicks, NY Liberty, NY Rangers ve Madison Square Garden'daki butun spor etkinlikleri) baskani Scott O'Neill'in bir konusmasina katilmistim ve o zaman ogrenmistim yolun boyle olacagini ve ona gore hazirladim kendimi okurken. Bir cogunuz belki farketmistir, Turkiye'de bu kurumsalliktaki bilet satis ofisi sadece yeni stadimiz icin Galatasaray'da var. Her ne kadar sahadaki sonuclardan memnun olmasak da bu yonetim kurumsal bazda cok dogru hamleler yapti.
MSG Sports, Philadelphia 76ers, Washington Wizards ile gorustum ve 76ers'in teklifini kabul ettim. Bu kadar cabuk is bulabilecegimi sanmiyordum o yuzden cok mutluyum. Amacim 2012 olmadan sirket icinde yukselmek yada baska bir takimda daha yuksek bir pozisyona gecmek.