http://video.google.com/videoplay?docid=8409555813507496483&q=ogame&pl=true
Bizimkilerdde böyle görüntüler oluşuyormu acaba
Bizimkilerdde böyle görüntüler oluşuyormu acaba
demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
margo' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
en hayırlısını yapmışın kutlarımm :muhahauAtahan' Alıntı:margo' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
:kop :kop :kop :kop :kop
ama bunun olduğumu sanmam zaten bıraktım malum Lise sınavları var
margo' Alıntı:en hayırlısını yapmışın kutlarımm :muhahauAtahan' Alıntı:margo' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
İnekle tabi Atahan.Ne işin var senin internette?uAtahan' Alıntı:margo' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
hobaaaaaa diyene bak yahu.. senin ne işin var onur nettekoch' Alıntı:İnekle tabi Atahan.Ne işin var senin internette?uAtahan' Alıntı:margo' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
Buraya girmeyince morale bağlı olarak netler düşüyor Esra abla.margo' Alıntı:hobaaaaaa diyene bak yahu.. senin ne işin var onur nettekoch' Alıntı:İnekle tabi Atahan.Ne işin var senin internette?uAtahan' Alıntı:margo' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
Buraya girmeyince morale bağlı olarak netler düşüyor Esra abla. [/quote:fc658]koch' Alıntı:hobaaaaaa diyene bak yahu.. senin ne işin var onur nettemargo' Alıntı:İnekle tabi Atahan.Ne işin var senin internette?koch' Alıntı:uAtahan' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlarmargo' Alıntı:[quote="uAtahan":fc658]ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
Buraya girmeyince morale bağlı olarak netler düşüyor Esra abla. [/quote:22086]uAtahan' Alıntı:hobaaaaaa diyene bak yahu.. senin ne işin var onur nettekoch' Alıntı:İnekle tabi Atahan.Ne işin var senin internette?margo' Alıntı:koch' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlaruAtahan' Alıntı:[quote="margo":22086][quote="uAtahan":22086]ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop
Buraya girmeyince morale bağlı olarak netler düşüyor Esra abla. [/quote:5170e]koch' Alıntı:hobaaaaaa diyene bak yahu.. senin ne işin var onur netteuAtahan' Alıntı:İnekle tabi Atahan.Ne işin var senin internette?koch' Alıntı:margo' Alıntı:demekki türklerden de çıkıo bunun gibi arkadaşlarkoch' Alıntı:[quote="uAtahan":5170e][quote="margo":5170e][quote="uAtahan":5170e]ben bu oyun için bi defa ağlamıştım 2-3kerede sinir krizleri geçirmiştim :kop