Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Baş öğretmen Atatürk ve rahmetli bütün öğretmenlerimize Allah rahmet eylesin, sağ öğretmenlerimizin de Öğretmenler Günü kutlu olsun. Ben lisedeki hocalarıma mail atacağım, numarasını bulabilirsem bir de ilkokul öğretmenimi arayayım diyorum. Bugün onlara açılacak bir telefon, atılacak bir mail bile tahminimce onları kat be kat mutlu edecektir.

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun :)
daha kendi annemin öğretmenler gününü kutlayamadım ama :lol:

allahım ilk ögretmenler günüm..allahım nası mutluyum..

çok kutsal bi meslek...

seviyorum bu işi..

annem babam flm aradı sabah..
canım ögretmenim flm dediler..

allahım bi okulda göreve başladıgım ilk ögretmenler gününün hazzını da tattır bana yarabbim..

Tüm öğretmenlerin, forumda tek bildiğim öğretmen adayı margo Esra'nın ve kendimin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :claps Öğretmenliğe başlayıp bol bol hediye alacağım zamanlara... :)

öğretmenim olanların yüzde 99'unu hiç mi hiç sevmesemde en kutsal meslek...
layıkıyla yapamayanlar utansın...
layıkıyla yapanların bir ömür kölesiyiz...
öğretmenler günü kutlu olsun...

Tüm Öğretmenlerin "Öğretmenler Günü" Kutlu Olsun

Annem,babam,Esra abla,Onur abi de dahil tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun.Ayrıca çiçekçileri eshefle kınıyorum.Sizden önce Öğretmenler Günlerinde eve daha güzel hediyeler geliyordu yav. :) Ev ormana döndü. :)

gec kaldım ama baglantım sorunluydu dün..

ben başta ilkokul öğretmenim NERMİN OKUMUŞ olmak üzere bütün öğretmenlerimin ve sonrada bütün aday arkadaşlarımın ve en son da kendimin öğretmenler gününü kutluyorum..

hayırlısıyla bir okulda öğretmenliğe başladığım yılları da görmek nasip olur işallah bana..
sonra nermin teyze,sonra koch umun annesi babası,sonra armanımın anneciğinin ögretmenler gnünü kutluyorum.. forumda başka öğretmen adayı var mı ki..:?