Oktay Hocamızdan Galatasaray Taraftarına Mesajlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız ile beraber Oktay Hocamız ile konuştuk, taraftarımıza bazı mesajları oldu kırıldığı noktalar var, Lütfen bu mesajları dikkatlice okuyun.
------------------------
Oktay Hocamız Diyorki:

Asla başkanımız sayın Ünal Aysal'ın bizi ziyarete gelmesi gibi bir beklenti içine girmedim, hem benim hemde başkanımızın yaşadığı yoğunluktan dolayı tanışma fırsatımız olmadı. Bu konu ile ilgili en ufak bir memnuniyetsizliğim yoktur.

Yeni sezon, transfer, ve kendimle ilgili hiç bir yorumum olmamıştır. Söylenenlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.

İyi niyetli bir şekilde arabama aldığım taraftarlarımızın yanlış yerlere çekilebilecek yorumlar yapması beni son derece üzmüştür ve pişman etmiştir.

Son olarak, GALATASARAY TARAFTARINA BANA VE TAKIMIMIZA GÖSTERMİŞ OLDUĞU BÜYÜK DESTEKTEN DOLAYI TAKIMIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.


Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü OKTAY MAHMUTİ.
 
Hayır olur olmaz şeyler yazıyosunuz sonuçta burası spor camiası tarafından takip edilen bir yer, bizi basından arayıp Koç takımımı bırakıyor bunla ilgili haber yapmak istiyoruz tarzı şeyler söyleniyor. Bazen yazdıklarınızın nereye gittiğini bilmiyosunuz.

Bu konuyu kapatıyorum lütfen daha fazla uzamasın hocamızın anlattıkları gayet açık ve net. Yeni Sezon ile ilgili herhangi bir olumsuzluk yok. Yoruma açık bir durumda yok ortada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst