Oktay Mahmuti

Jerry Johnson'ın sadece vücut olarak geldiği bir maçta takım ilk yarının sonunu Tutku-Shumpert ile cok iyi bitirmisken 2.yarı niye maça başladığı 5'e, özelliklede Johnson'a geri döndü değerli hocamız, bunun cevabını gerçektende bilmek istiyorum.

Ayrıca şunu da merak ediyorum ,

Oktay Hoca tüm sezon ikinci yarılarda maça başladığı beşe döndüğünde ne kazandı veya kazandırdı, neyi başardı ?

Bu neyin ısrarıdır ?
 
Bu aynı beş takıntısı yüzünden iç sahada Olin maçı da 3. periyod başında kırılmıştı neyse her güzelin kusuru olabilir
 
Abi bu her güzelin kusuru yüzünden daha kac maç tehlikeye girecek peki ?

Böyle bir ustaya tabiki akıl vermek istemem ama şu kritik süreçte macera aramaya hic gerek yok.
 
Oktay Hocaya laf yok.Bana göre kalitesiz kadroyu finale taşıyacak.Banvitin yabancıları bizimkilerden iyi.Bu takım bu kadroya rağmen finale kadar giderse bunda en büyük pay Oktay hocanın
 
Keyfimizden eleştirmiyoruz. Her ne kadar takdir edilecek yönleri olsa da eleştiriyi hakeden yönleride var.

Bana göre bugün su rotasyon hatasıyla mağlubiyetin nedenleri arasında malesef 1 adım öndedir.
 
Johnson'ı oynatmasın da kimi oynatsın, yapmayın arkadaşlar. Tutku 40 dakika mı oynasın? Maçın en kritik dakiklarında Tutku sahadaydı işte ama olmadı. Ama unutulmamalı ki Johnson'dan başka oynatabileceğimiz bir isim yok 1 numarada. O yüzden sabır göstermeliyiz... Jerry formsuz ama genel olarak bu kadar kötü bir oyuncu değil. Umarım toparlanır...
 
Oktay hoca cok iyi koctur ama bazi saplantilari vardir.Biz saplantilarini duzeltmesi icin uyariyoruz.En mukemmel koc bile uyarilir.Obur yakada Ufuk Saricada koclugunu tamamlar bu macla.
 
Katılıyorum söylenenlere.. Geçen günlerde Tanju da söylemişti.. Bizim için 3.çeyrekler çok sıkıntılı oluyor, eğer öndeysek fark kapanıyor rakip öne geçiyor, gerideysek korku filmi sürüyor tutku girsin de dönelim diye beklemeye başlıyoruz.. Bunun artık değişmesi lazım, shumpert ve tutkuyla müthiş dönmüştük ilkyarının sonunda. Yine o 5le başlasak ne olurdu ki?
 
İyiki başımızdasınız hocam.

Sene başında acaba ilk 5'e girer miyiz derken, şimdi finale çıkamazsak üzüleceğimiz bir hale geldik. Bunun da en önemli mimarı sizsiniz.

Bu arada Jerry'yle başlamasını eleştirenlere ufak bir sorum olacak.

Diyelim ki Tutku'yla başladı 2.devreye, 4.periyotun başında Jerry'yi aldı ve geriye düştük. Bu sefer ne diyecektiniz? Bu takımın hangi oyun sistemiyle, hangi silahlarıyla oynadığını öğrenemediniz mi daha? Bir sene boyunca bunu kavrayamadıysanız diyeceğimiz bir şey yok sizlere.
 
Antalya,Olin,Karsiyakadan butcemiz cok fazlaydi.Efes,Fener,Banvitten sonra Besiktasla beraber dorduncuuk adayiydik.Ucuncu olduk.Cok fazla abartmayalim.Bu takim Efesin cok kotu olmasindan dolayi final sansi yakalamistir .Bu surpriz degil normal sonuctur.Bu firsat elimizde bunun icin taraftarlik gorevini yapalim.Biz eger Karsiyakayi finalde yenersek Oktay hoca bu lige damgasini vurmus olur.Su durumda ikincilik normal sonuctur.Hedef kucultmeyelim.Sampiyonluga kilitlenelim.Su basaridir bu basaridir demenin zamani degil ikincilik basari degildir.
 
Ali Saygın,

Size bu takımın neden başarılı olduğunu maç maç, geçmiş sezonlarla karşılaştırarak açıklayacağım ama önce şu Banvit'i bir eleyelim. Şimdi tartışmayı uzatmak istemiyorum.

Yalnız son olarak şunu söyleyeyim. Hiçbirimiz Oktay Mahmuti'yi eleştirebilecek çapta adamlar değiliz. Ancak "Şu olsa daha iyi olurdu ama Oktay Hoca'nın bir bildiği vardır" diyebiliriz.
 
Oktay Mahmudinin yerine kocluga talip olan kimse yok veya onun yerine koc onerende.Bende bunu anlamiyorum Ceyhun hoca elestirilmez Oktay hoca elestirilmez.Kimler elestirilebilir.Kocumuz OKtay Mahmudi bolumunde sadece kocu ovecekmiyiz.Ve burada yazabilmek icin nasil bir cap gerekiyor.Kocluk yapmis olmakmi,basketbol oynamis olmakmi ,bir medya organinda calismis olmakmi.Nedir kistas.
 
Oktay Mahmudinin yerine kocluga talip olan kimse yok veya onun yerine koc onerende.Bende bunu anlamiyorum Ceyhun hoca elestirilmez Oktay hoca elestirilmez.Kimler elestirilebilir.Kocumuz OKtay Mahmudi bolumunde sadece kocu ovecekmiyiz.Ve burada yazabilmek icin nasil bir cap gerekiyor.Kocluk yapmis olmakmi,basketbol oynamis olmakmi ,bir medya organinda calismis olmakmi.Nedir kistas.

basketbol bılgısı yeterlı olur oktay hoca ilah degil ama bu takımı bu gunlere getiren en önemlı unsur .
 
Oktay hoca elinde un, şeker yokken helva yaratmış . Şimdi biz helvanın tadını beğenmiyoruz. Şaka gibi.

Ya bizle kafa buluyorsunuz , ya da basketbol bilginizi güncellememişiniz .
 

Üst