Oktay Mahmuti

Sen o kadar duzgun bir adamsin ki. Shumpert'in ziplayamayacak durumda oldugunu gorunce cikardik. Ama bunu siz sordunuz diye soyluyorum. FB'nin galibiyetine golge dusermesin bu olay diyen yurek de bir adamsin.
 
Biz bu sene şampiyonluktan daha çok büyük zafer elde ettik Oktay hoca gibi bir hocaya ve onn 12 dev yürekli aslanına sahip olduk hiç bir maçta farkla geride olsak bile karamsarlığa düşmedim Oktay hoca bilir işini dedim elindeki kadroyu bu kadar iyi oynatan ve adamlıktan asla taviz vermeyen biri kendisi seni çok seviyoruz.
 
Oktay hoca gibi delikanli kocun olsun.En azindan kivirma yok,cirkeflik yok neyse o duz adam her sey acik.Helal olsun hocam cok yakisiyorsun benche.
 
Edirne deplasmanındaki isyanının ardından "bazı kesimler" bahanelere sığınıyor dedi ama biz biliyorduk o açıklamaların nedenlerini, biz biliyorduk yüreğinizin yandığını, biz biliyorduk emeklerinizin çalınmaya çalışıldığını... Gün geldi, yenildiğimiz maçların ardından rakibi büyük bir olgunlukla tebrik etmesini de bildiğinizi anladı "bazı kesimler".

Mahmuti´yi öylesine benimsedim ki gelecek sezon sonunda gitme ihtimalini düşününce bile tedirgin oluyorum.
 
Öncelikle böyle bir kadro karşısında nasıl final serisi oynanılır, bunun üzerine tez yazıyor adeta.

Mesela şöyle kritik bir nokta var. Bu seride hemen hemen hiç kullanmadığı alan savunması kozunu son maç kullandı. Bunu ilk maçtan kullanmaya kalksa ne olacaktı? Çoğu ilk finaline çıkan oyuncuların olduğu takımımız yine kaybedecek, üstüne Spahija alan savunmasını çözmeye uğraşacaktı diğer maçlar öncesi. Ama bunu en doğru zamanda kullandı, şimdi önümüzde 2 maç var ve alan savunmasına iyi hücum etseler bile evimizde kazanabileceğimiz bir maç var.

Ayrıca Oktay Mahmuti'nin nasıl büyük bir insan olduğunu anlamanız için şu videonun sonunu izleyin. Atılan yabancı maddelere karşı kendini Fb Ülkerli oyunculara karşı nasıl siper ettiğini görün, adamlığını anlayın.

[video=youtube;ihvx0YRwtfc]http://www.youtube.com/watch?v=ihvx0YRwtfc&feature=related[/video]
 
bu başarının en büyük mimarı...
takımın buraya kadar gelmesi bile onun sayesinde oldu. final serisi de direk onun kararlarına göre şekilleniyo doğal olarak
yaptığı bi kaç küçük hata var o da mola alma zamanları bence. bazen fb nin işine yarayan yerlerde mola aldı sadece.

bu başarı için tekrar teşekkürler. çok büyüksün Oktay MAhmuti...
 
bu başarının en büyük mimarı...
takımın buraya kadar gelmesi bile onun sayesinde oldu. final serisi de direk onun kararlarına göre şekilleniyo doğal olarak
yaptığı bi kaç küçük hata var o da mola alma zamanları bence. bazen fb nin işine yarayan yerlerde mola aldı sadece.

bu başarı için tekrar teşekkürler. çok büyüksün Oktay MAhmuti...

Bnde öyle düşünüyorum. Tam momentumu yakamış farkı açarken mola aldı ve Fener mola dönüşünde toparlandı. Hem 4. maçta hem 5. maçta oldu ama tabiki bunlar ufak eleştiriler. Yoksa o olmasa şu burada bu eleştirileri yapıyor bile olmazdık.
 
zaten bakarsan o üstünlük bariz bir şekilde gözüküyor bu kadroyu nerelere getirdi Mahmuti.
sene başında Tutku'yla birlikte en iyi transferimizdi. Bunu bir kez daha kanıtladı.
Teşekkürler Oktay hoca...
 
Barajı geçmek? Fazla küçümsemiyor musun abi Oktay Hoca'yı? :)

Bu koç Türkiye'nin en iyi koçudur, Türkiye'yi geçtim Avrupa'nın en iyi koçlarından biridir, NBA'de Messina aşısı tutarsa da Avrupa'dan düşünülecek koçlardan biridir.

Oktay Mahmuti şimdiden Galatasaray taraftarının kalbine hiç çıkmayacak şekilden girdi. İstiyorum ki hiç bırakmayalım, bizim çocuklarımız bizim yaşımıza geldiğinde de başımızda olsun ve ona Oktay Hoca'mızın eskiden bize neler yaşattığını, şu harika sezonu ve nicelerini de anlatalım.

Büyüksün koç.
 
Arkadaşlar hepinize selam
Bugün şampiyonluğu verdik ama daha önemli şeyleri kazandık
Birlik Cesaret Yürek daha ne diyeyim
Yılın takımı GALATASARAY diyorum
daha az bütçeyle
daha mütevazi kadrosuyla önemli işler başardık
bugün şampiyon olan fener değil di ÜLKER di
eğer birleşme olmasaydı 5.likten yukarı çıkamazlardı
Üzülmek yok seneye bunun daha da üstüne koyacağımıza eminim.
YOLA DEVAM...:)
 

Üst