Oktay Mahmuti

Ayrıca Medical PArk'ın kadın takımına verdiği bütçe dahi hiç fena değilken transferde birçok oyuncu ile ismimiz anılırken sponspra güvenmeyin demeside ilginç olmuş.Uzun vadeli konuşuğ sponsorlara güvenmeyin önemli olan ekol olmak mı demek istedi acaba :)

büyük yatırım olacak mı dedik çok fazla şey beklemeyin , bu senekinden çok fazla olmaz dedi . sinanla kerem tunçerinin uzatmasına üzülmüş onu da söyledi
 
büyük yatırım olacak mı dedik çok fazla şey beklemeyin , bu senekinden çok fazla olmaz dedi . sinanla kerem tunçerinin uzatmasına üzülmüş onu da söyledi

Doğrudur söyledikleriniz yalnız ortada dolaşan rakamlar ve oyuncuları düşünüce geçen sezondan daha büyük bir bütçe olacak gibi duruyordu doğrusu
 
Futbolda durum böyleyken basketbol ve amatör şubeler avucunu yalar bence konu sapıcak ama söylemeden edemiyeceğim
yeni salon yapılmadan salonun isim hakkı satılmadan
storede satılan basketbol ürünlerinin,basketbol biletlerinin ,kombinelerinin gelirleri sadece basketbola ayrılmadan
"sürekliliği olan basketbola özel bütçe" ayarlanmadan ciddi yatırımlar beklemeyin
Hakan Üstünberk gibi bi kaç kişinin çabasıyla saman alevi gibi parlarız böyle yeni sezon öncesi herşey sıfırlanır
 
Basketbolda Koç takımları diye bir tabir vardır, o Koç hangi takıma giderse gitsin etkisini hemen gösterir ve adeta takım değil koç oynar sahada örneğin Obradovic, Pesic, Ivkovic, Messina gibi işte Oktay Mahmuti'de bu gruba dahil olan Koç'lardandır. Geldi ve çok kısa bir sürede Takımını oluşturdu ve elindeki kısıtlı kadroyla bence harikalar başardı. Eminim yeterli imkanlar kendine sağlanırsa en fazla iki sezon içinde yirmi küsur seneden sonra şampiyonluğu kucaklayacağız Oktay Hoca ile adım gibi eminim buna.

Biz Galatasaraylılar için kabus gibi geçen bir sezonu harika bir peri masalına çevirdiniz Koç, kupa çok önemli değil elbet alınır ama sizin gibi bir ADAM'ı kazanmış olmak son yılların belki de en büyük kazancı Galatasaray adına.

Bi yerde görmüştüm onunla bitireyim: "Metin Oktay Mahmuti"
 
Yemin ediyorum şu adamı görünce içim içime sığmıyor. Kelimeler yetmiyor, söylenecek çok şey var ama yetmiyor. Böyle bir adam, böyle bir koç olabilir mi? Zaten o Shipp ve Tutku ile olan fotoğrafa bitmişim, maç sonu röportaj falan, çok ayrı bir adam.

Şampiyon yap bizi, Oktay Mahmudi !
 
KAstı aşan mesajlar ve onlara cevap olan mesajlarıda kaldırmak faydalı olabilir belki birileri açıklamayı okumadan sadece burayı okuyum yanlış anlayabilir o yanlış anlmada başka yerlerde yazılır tekrar büyür olay.
 
Tarif etmeye kelimeler yetmez seni. Dünyanın en karakterli adamı. Eşi emsali yok...
 
Büyük adamsın. Hocanın da mutlaka eleştirilecek yanları var. Ama bakıyorum 1 kaybettiriyorsa 1 trilyon kazandırıyor bize emek olarak , başarı olarak.
Hoca en doğrusunu bulur diyorum transfer açısından. Umarım eline istediği bütçe verilir ve 1. tercihleri kazandırılır takıma.
 
Arkadaşlar bu meseleyi çok uzatmanın anlamı yok bu lafları çıkaran arkadaşlar da kötü niyetli değiller onlarda Hocamızı bizim kadar seviyorlar en az ama işte yanlış yorumlamışlar birazda eklemişler ben onlarında samimiyetine inanıyorum ama gelin görün ki bazen öngöremediğimiz şeyler yaşanıyor.

Oktay hocanın söylediği şeyler var yazmadıklarımız var ama "HİÇBİRİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR" bile başlı başına yeterli ve tatmin edici bi açıklama hocanın bu lafının üstüne daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Kapatalım artık.
 

Üst