Önemli Açıklama

Ödülleri kazanan arkadaşlarımızın isimlerini tekrar telaffuz etmek gerekirse, Tugay Aktepe Galatasaray Basketbol Forması'nın sahibi oldu, Hüseyin Karaçil TBL 08-09 Kataloğu kazandı, Uğur Yılmaz ise GSBasket.org atkısının sahibi olmaya hak kazandı.

Ödülleri henüz veremedik, bunun sebebi formanın ve atkının elimize ulaşmasını bekliyor oluşumuz. Bu ikisine sahip olduğumuz an arkadaşlara ödüllerini göndereceğiz.

Ödül mevzuundan tahmin bölümünün akıbeti meselesine geçelim.

Gelecek yıl için bu görevi ÖSS nedeniyle yürütemeyeceğim. Değerli yöneticilerimizle mevzuyu konuştuk, yerime başka bir arkadaşla yola devam edilecek. Dönem başlamadan karar alınacaktır bu konu hakkında da.

Ayrıca önümüzdeki yıl NBA Fantasy Cheallenge ve Euroleauge Fantasy gibi yarışmalarda bu bölüm altında gerçekleştirilecek. En azından son konuşmamızdan böyle bir karar çıkmıştı. :)

Bu yarışmanın organizasyonu sırasınca desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Murat İnal, Alison Sudol, Veysel Kaya, Ali Erdem Güntepe, Tugay Aktepe, Emre Doğan, Onur Balcı ve Onur Yavuz'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İsmini şu an için hatırlayamadığım arkadaşlardan da özür dilerim.

Bu bölümün daha da büyüyerek devam edebilmesi dileğiyle, hoşçakalın...

Alperen ellerine sağlık gerçekden bir kayanın altına elini koymuştun ama yüzünün akıyla çıktın keşke bu sezon da devam etseydin ama mazeretin var buda herkesin baş belası ÖSS sana bu sene başarılar umarım iyi bir üniversite kazandıkdan sonra devam edersin bu bölüme herşey için tekrar teşekkürler.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1sde3qzh]Emeklerinizle bu bölümü bu seviyeye getirdiğiniz için teşekkürler...

Siz olduk şimdi de öyle mi Uğur Bey? :)[/quote:1sde3qzh]

Bu mesajınızla megalomanlığınızı da öğrenmiş olduk :)

Ben ''Emeklerinizle'' derken senin bahsettiğin yardımcı kişilerle beraber hepinizi kastetmiştim :)

Ödülüm bugün elime ulaştı.

Başta Alperen Kaplan olmak üzere tüm GsBasket ailesine teşekkür ederim. Çok güzel bir anı olarak saklayacağım ömrüm boyunca...

20 Rashid Atkins. :)

Darısı başıma...

Neyse ki wafle için çok beklemem diye umut ediyorum. : ) Alperen bu iletinin üstüne; abi yeter, yarın buluşalım ısmarlayacağım diyebilir ama pazara kadar müsait değilim. : )

İşin şakası bir yana, bu bölümü canlandıracak gönüllüler olsa hiç fena olmaz.