dikkat dikkat forumumuz en kalabalık gününü yaşıo.. :) hepinizi seviorum :)
Salim Tolan 0 2 Eki 2004 #2 GSpoison reklam yapar forumu doldurur :lol: Bende seviyorum arada bir gelsemde burayı
H Halil Kemence 0 1 Kas 2004 #9 GSpoison' Alıntı: GSpoison reklam yapar forumu doldurur :lol: Bende seviyorum arada bir gelsemde burayı Genişletmek için tıkla ... pankartin da super baba kutlarim...su irc teki kanali geri mi acsak ne yapsak..gene sadece ikimiz mi oluruz???
GSpoison' Alıntı: GSpoison reklam yapar forumu doldurur :lol: Bende seviyorum arada bir gelsemde burayı Genişletmek için tıkla ... pankartin da super baba kutlarim...su irc teki kanali geri mi acsak ne yapsak..gene sadece ikimiz mi oluruz???
Levent Öktener 0 13 Kas 2004 #13 gsbasket.com ken bile ben böle kalabalık görmemiştim herkes susamış galibiyete
Esra Uzun 1 16 Kas 2004 #14 wotws' Alıntı: en büyük partiyi kacırdın margo Genişletmek için tıkla ... walla ben memleket yollarında sürünürken..heyt bea..bensiz online pary haa.... küstüm size.. olsun bea helal olsun...
wotws' Alıntı: en büyük partiyi kacırdın margo Genişletmek için tıkla ... walla ben memleket yollarında sürünürken..heyt bea..bensiz online pary haa.... küstüm size.. olsun bea helal olsun...
Esra Uzun 1 18 Nis 2011 #16 Göründe inanmayın, forumda 12 kişi var diye online parti yapmışız biz zamanında.. Vay bea.. Bundan 7 sene evvel.. Kimsecikler yoktu.. ESKİDEN BURALAR HEP DUTLUKTU huahha...
Göründe inanmayın, forumda 12 kişi var diye online parti yapmışız biz zamanında.. Vay bea.. Bundan 7 sene evvel.. Kimsecikler yoktu.. ESKİDEN BURALAR HEP DUTLUKTU huahha...