Organizasyon Ekibi

Herkese merhaba.

Bu sene, organizasyon bakımından verimli bir yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Gerek maçları Nevizade de hep beraber izleme, gerek Oktay Mahmuti için yaptığımız pankart, gerek salonda birlikte oluşumuz vs. Gerçekten herkesin emek verdiği, peşinden koşarak ortaya çıkardığımız çok güzel şeyler oldu. Ancak bu işleri, sistem haline getirmek için, bir kaç kişinin üzerine yığılmaması için, bir ekip oluşturmanın çok doğru olacağını düşündük. Forumda genellikle çok güzel öneriler çıkıyor organizasyonlar için, bunları toparlayacak, önümüze sunacak kişilerin varlığı çok önemli olacaktır. Çok değil, bir 6-8 kişi arasında düzenli çalışacak bir organizasyon ekibi kurarsak, yapacağımız bütün organizasyonlarda çok daha güçlü bir halde durabiliriz, bu organizasyonların da altından her zaman başarı ile kalkabiliriz, çarşamba günü olduğu gibi.

Bu işe emek vereceğine inanan kişilerin adını yazdırmasını bekliyoruz. Ekibin oluşmasıyla beraber bilgilendirme tadında bir toplantı da yapacağız kendi aramızda, bilincin yerine oturması için.

1- Arca Yıldırım

6-Onur Uncu
6-8 kişi planlandığına göre ekiptekilerin zorunlu işleri sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.

Tabiki altta isimleri geçen arkadaşlar gibi aktif süreçte olamam ama her türlü manevi ve gerekirse görev anlamında işleri yaparım. Bu ekibin kurulması gerekiyordu bence iyi ve hayırlı bir hamle. Yapacak çok işimiz var ;)

Arca Yıldırım
Yiğit Çelebi
Alperen Küçük
Furkan Şenbabaoğlu
Okan Alaşalvaroğlu
Onur Uncu
Can Kırımlıoğlu
Pınar Filiz

Sühan abi de bu ekibin başındaki ismi olsun, başarısızlık durumunda insanlar Sühan abiden hesap sorar artık. :D

Konu 2 gün daha bekleyecek, başka isim çıkmazsa ekibimizi oluşturmuş bulunacağız.

Hehehe yok Arca hepiniz aklı başında insanlarsınız size laf yetiştiremiyorum ben:) Ben sadece ekipte olmayız ama size destek veririz her zaman maddi manevi (hido styles) demek istedim :))

Baska ısım cıkmadıgına gore, lıstenın son halı yukarıdakı gıbıdır. En yakın zamanda bır toplantı yapacagız arkadaslar, neler yapmamız gerektıgının zıhnımızde yer alması gerekıyor.

Ismını yazdıran herkese tesekkurler,

Organizasyon Ekibi'ne ilk öneri benden gelsin.

Eğer takım ve koçumuz Oktay Mahmuti müsait olursa Euroleague Final Four'unu beraber izlemek, bu platforma nasıl çıkabileceğimizi konuşmak...

6 ve 8 Mayıs'ta bu maçlar, bizim ise 7'sinde Antalya Bşb ile formalite maçımız var.