ÖSS

Burak, Mustafa, Doğan ve kazanan tüm renktaşları kutlarım. Belki gönlünüzden geçen ilk tercihiniz olmadı ama unutmayın ki önemli olan kendinizi geliştirmeniz. Yoksa zaten üniversite mezunlarının %90´ı kendi alanında çalışmıyor.

Başta Doğan ve Tugay olmak üzere birkaç kişi daha vardı hatırladığım kadarıyla sınava giren. Umarım onların da güzel haberlerini alırız.
Burak Barut' Alıntı:
...İstanbul'da öğrencilik zor olduğu için kendi evimizde kalmayı tercih ettik...
İstanbul gecelerinde kaybolmaktan korktun değil mi : ) Seni az çok tanıyorum, endişelenmekte haklısın.

Dogan Ucar' Alıntı:
Trakya Unv. Tarih oldu , Yazmiyor ama bu sene Seckin'i bolbol maclarda gorursunuz, Universiteyi degistirdi Anadolu Bil Hastane Ile ilgili bir bolum tuturmus gerci futbol maclarinin hepsine gidiyorduk ama bu sene basketbol maclarininda hepsine gelir kesin ;)

Salon doluyor bu sene bende onemli maclara gelirim, ozellikle futbol maclariyla celisen gunlerde :)

Hastane yönetimi ve organizasyon.

Kızkardeşim de oraya girdi. Seçkinden uzak durmasını söylerim :)

Mustafa Marangoz' Alıntı:
Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.

Yıldız-İstatistik geldi banada.

Hoşgeldin Mustafacım.

Her türlü yardım, sorun vs. için buradayız. 1 tane daha Mersinli katılmış oldu aramıza. Kayıt, kalacak gibi hertürlü sorun için bana ve diğer arkadaşlarımıza ulaşabilirsin.

www.yildizliaslanlar.com ' dan foruma üye olursan daha rahat konuşabiliriz bu tür konuları.

Tekrardan hoşgeldin.

Burada tek bildiğim 4-5 sene sonra master için yanınızda olacağımdır.Eee tabi o zaman yaşlı yaşlı amcalar olursunuz : )

Herkese tekrardan hayırlı olsun. Mustafa hayallerimi süsleyen okuldasın kıymetini bil : )

Başta İTÜ İnşaat bekliyordum ama olmadı burslu Külltür İnşaat kazandım bende.İstanbul'da kaldık mutluyum artık basket maçlarına falan koşarak gelebilirim ;)
Diğer arkadaşlarıda tebrik ederim

Semih Ural' Alıntı:
[quote="Dogan Ucar":3byqnuo1]Trakya Unv. Tarih oldu , Yazmiyor ama bu sene Seckin'i bolbol maclarda gorursunuz, Universiteyi degistirdi Anadolu Bil Hastane Ile ilgili bir bolum tuturmus gerci futbol maclarinin hepsine gidiyorduk ama bu sene basketbol maclarininda hepsine gelir kesin ;)

Salon doluyor bu sene bende onemli maclara gelirim, ozellikle futbol maclariyla celisen gunlerde :)

Hastane yönetimi ve organizasyon.

Kızkardeşim de oraya girdi. Seçkinden uzak durmasını söylerim :)[/quote:3byqnuo1]

Aynen oyle birseyler karistirdi, kardesinide merak etme o konuda bir sorun olmaz tam tersine her konuda yardimci olur gerekirse.

Burak..

KTÜ Kimya Bölüm Başkanınız ve KTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı, Ankara 'dfaki öğrencilik yıllarımdan bu yana ( .. amma yaşlanmışız yahu ) yakın dostumdur..

Sanırım sana faydamız olacak bol bol..

Nezdinde yeni bir hayatın kapısını açan tüm genç kardeşlerimi tebrik ediyorum..

Kerem

Burak Barut' Alıntı:
Bugunde yerleştirmeler belli oldu.
Başlarda hiç aklımın ucundan geçmeyen daha sonra ise aldığım puandan dolayı tercih etmek zorunda kaldığım;

Ktü Kimya oldu.

Alp Erdem' Alıntı:
ben de kerem abi'ye komşu gidiyorum.kampüslerimiz farklı ama en azından üniversitelerimiz bir.

Sen Maliye'yi mi seçmiştin Alp? Bu siteden Eren Aydın da sormuştu da karıştırdım sanırım sizleri :)

Kerem Porazan' Alıntı:
Burak..

KTÜ Kimya Bölüm Başkanınız ve KTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı, Ankara 'dfaki öğrencilik yıllarımdan bu yana ( .. amma yaşlanmışız yahu ) yakın dostumdur..

Sanırım sana faydamız olacak bol bol..

Nezdinde yeni bir hayatın kapısını açan tüm genç kardeşlerimi tebrik ediyorum..

Kerem

Öncelikle çok teşekkür ediyorum Kerem Abi.Öğrenci Daire Başkanı yanlış bilmiyorsam Ekrem Hoca'ydı değişti mi bilmiyorum :) Annemde Ktü'de Öğrenci işlerinde çalışıyor da : )

Gerçekten öncelikli hedefim faydasız okulumu çabucak bitirmek ama faydanız olursa minnettar kalırım teşekkürler :)

Burak..

Sen ırmağın kaynağındasın zaten..

Tekrar tebrikler ve başarılar kardeşim..

Kerem

Burak Barut' Alıntı:
Öncelikle çok teşekkür ediyorum Kerem Abi.Öğrenci Daire Başkanı yanlış bilmiyorsam Ekrem Hoca'ydı değişti mi bilmiyorum :) Annemde Ktü'de Öğrenci işlerinde çalışıyor da : )

Gerçekten öncelikli hedefim faydasız okulumu çabucak bitirmek ama faydanız olursa minnettar kalırım teşekkürler :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Alp Erdem":1q5b0bvd]ben de kerem abi'ye komşu gidiyorum.kampüslerimiz farklı ama en azından üniversitelerimiz bir.

Sen Maliye'yi mi seçmiştin Alp? Bu siteden Eren Aydın da sormuştu da karıştırdım sanırım sizleri :)[/quote:1q5b0bvd]

evet öyle oldu abi hiç beklemediğim bir yer geldi 6 bin üstüme yerleştim.

İstanbul Üniversitesi, işletmeden olan abilerimiz, kardeşlerimiz var mı? Biz de bir yerlerden tanıdık bulalım :) Emeğinin karşılığını alan herkesi de tebrik ediyorum. Zor bir maraton bitti, şimdi yenisi başlıyor, umarım hepimiz için en iyisi olur :)

Uğurcan Günel' Alıntı:
İstanbul Üniversitesi, işletmeden olan abilerimiz, kardeşlerimiz var mı? Biz de bir yerlerden tanıdık bulalım :) Emeğinin karşılığını alan herkesi de tebrik ediyorum. Zor bir maraton bitti, şimdi yenisi başlıyor, umarım hepimiz için en iyisi olur :)
Uğurcan, kuzenim son sınıfa geçti , ya da öyle olması lazım :) başın sıkışır, bir şey lazım olursa burdan bana mesaj atarsın, ben de onu yanına yollarım. başarılar..

Mustafa Marangoz' Alıntı:
Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.

Mustafa bindiğim asansörde iki bayan konuşuyordu. Bindiğim anda, tebrik ederim kardeşin (yanlış anlamadıysam Özge) Yıldız İstatistik´i kazanmış dedi. Seni düşünerek umarım ablasına benzemiyordur dedim içimden.

Doğan ve Uğurcan sizleri de kutlarım. Umarım beklentileriniz karşılar bu kadar emek harcayıp girdiğiniz üniversiteler.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mustafa Marangoz":34ox8tpk]Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.

Mustafa bindiğim asansörde iki bayan konuşuyordu. Bindiğim anda, tebrik ederim kardeşin (yanlış anlamadıysam Özge) Yıldız İstatistik´i kazanmış dedi. Seni düşünerek umarım ablasına benzemiyordur dedim içimden.[/quote:34ox8tpk]

İlahi Onur abi kopardın beni akşam akşam. :)

Herkese tebrikler...
Kazanma oranımız acayip yüksek,ne çalışkan bir forumuz yahu. :)
Pazartesi dersane başlıyor.Şimdiden girdik maratona offf...