Hadi hayırlı olsun Burak burda mezuniyetini de görelim kepli fotograflarını filan
İstanbul gecelerinde kaybolmaktan korktun değil mi : ) Seni az çok tanıyorum, endişelenmekte haklısın.Burak Barut' Alıntı:...İstanbul'da öğrencilik zor olduğu için kendi evimizde kalmayı tercih ettik...
Dogan Ucar' Alıntı:Trakya Unv. Tarih oldu , Yazmiyor ama bu sene Seckin'i bolbol maclarda gorursunuz, Universiteyi degistirdi Anadolu Bil Hastane Ile ilgili bir bolum tuturmus gerci futbol maclarinin hepsine gidiyorduk ama bu sene basketbol maclarininda hepsine gelir kesin
Salon doluyor bu sene bende onemli maclara gelirim, ozellikle futbol maclariyla celisen gunlerde
Mustafa Marangoz' Alıntı:Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.
Yıldız-İstatistik geldi banada.
Semih Ural' Alıntı:[quote="Dogan Ucar":3byqnuo1]Trakya Unv. Tarih oldu , Yazmiyor ama bu sene Seckin'i bolbol maclarda gorursunuz, Universiteyi degistirdi Anadolu Bil Hastane Ile ilgili bir bolum tuturmus gerci futbol maclarinin hepsine gidiyorduk ama bu sene basketbol maclarininda hepsine gelir kesin
Salon doluyor bu sene bende onemli maclara gelirim, ozellikle futbol maclariyla celisen gunlerde
Burak Barut' Alıntı:Bugunde yerleştirmeler belli oldu.
Başlarda hiç aklımın ucundan geçmeyen daha sonra ise aldığım puandan dolayı tercih etmek zorunda kaldığım;
Ktü Kimya oldu.
Alp Erdem' Alıntı:ben de kerem abi'ye komşu gidiyorum.kampüslerimiz farklı ama en azından üniversitelerimiz bir.
Kerem Porazan' Alıntı:Burak..
KTÜ Kimya Bölüm Başkanınız ve KTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı, Ankara 'dfaki öğrencilik yıllarımdan bu yana ( .. amma yaşlanmışız yahu ) yakın dostumdur..
Sanırım sana faydamız olacak bol bol..
Nezdinde yeni bir hayatın kapısını açan tüm genç kardeşlerimi tebrik ediyorum..
Kerem
Burak Barut' Alıntı:Öncelikle çok teşekkür ediyorum Kerem Abi.Öğrenci Daire Başkanı yanlış bilmiyorsam Ekrem Hoca'ydı değişti mi bilmiyorum Annemde Ktü'de Öğrenci işlerinde çalışıyor da : )
Gerçekten öncelikli hedefim faydasız okulumu çabucak bitirmek ama faydanız olursa minnettar kalırım teşekkürler
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Alp Erdem":1q5b0bvd]ben de kerem abi'ye komşu gidiyorum.kampüslerimiz farklı ama en azından üniversitelerimiz bir.
Uğurcan, kuzenim son sınıfa geçti , ya da öyle olması lazım başın sıkışır, bir şey lazım olursa burdan bana mesaj atarsın, ben de onu yanına yollarım. başarılar..Uğurcan Günel' Alıntı:İstanbul Üniversitesi, işletmeden olan abilerimiz, kardeşlerimiz var mı? Biz de bir yerlerden tanıdık bulalım Emeğinin karşılığını alan herkesi de tebrik ediyorum. Zor bir maraton bitti, şimdi yenisi başlıyor, umarım hepimiz için en iyisi olur
Mustafa bindiğim asansörde iki bayan konuşuyordu. Bindiğim anda, tebrik ederim kardeşin (yanlış anlamadıysam Özge) Yıldız İstatistik´i kazanmış dedi. Seni düşünerek umarım ablasına benzemiyordur dedim içimden.Mustafa Marangoz' Alıntı:Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.
Mustafa bindiğim asansörde iki bayan konuşuyordu. Bindiğim anda, tebrik ederim kardeşin (yanlış anlamadıysam Özge) Yıldız İstatistik´i kazanmış dedi. Seni düşünerek umarım ablasına benzemiyordur dedim içimden.[/quote:34ox8tpk]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mustafa Marangoz":34ox8tpk]Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.