Oylar Savaş ve Barış'a

Öncelikle bu konuyu açtığımdan Savaş Eskigülek abinin haberi yok ama oğlu Barış'la beraber bir yarışmaya katılmışlar. Barış'ı tanıyanlar tanır, fan kulübü bile vardır Facebook'ta. Dünya tatlısı bir çocuktur. Benim de içimden geldi, kendisini de çok severim, böyle bir konu açtım.

Vereceğim linke tıklayıp 10 puan verirseniz memnun olurum. Tabi Savaş abi de olur eminim :)

Oylama Pazar günü bitiyormuş. 1'den fazla oy veriliyor mu bilmiyorum.

http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/Kat ... essageID=1

Başlığı ilk gördüğüm anda Tolstoy´un ünlü eseri geldi aklıma. Sonra Kerem Tolstoy için başlık açmaz ki dedim. : )

Gevezeliği bir kenara bırakacak olursam, Barış´ın çok daha güzel fotoğrafları vardı. Demek ki Savaş Abi kazanmak istemiyor yarışmayı. : ) Biz de başlığı sabitleyelim Savaş Abi´ye inat. : )

Zaman kısıtlı ama belki de geç kalmamışızdır...

Neye göre belirleyecekler kazananı bilmiyorum ama arada 2 3 oyla ortalaması 10 olan fotoğraflar var onlarada 1 puan verelimde ortalamaları düşsün ne olur ne olmaz :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Neye göre belirleyecekler kazananı bilmiyorum ama arada 2 3 oyla ortalaması 10 olan fotoğraflar var onlarada 1 puan verelimde ortalamaları düşsün ne olur ne olmaz :) .
Ben baya 1 puan verdim başkalarına. Çok güzel olanlarada ayıp olmasın diye 3 verdim :ehue

İtiraf ediyorum,az önce oy vermek için girdim yanlışlıkla 1 puan verdim.Kendimi kötü hissediyorum. :oops: :oops: :oops: Bide bir oydan fazla verilmiyormuş üff. :oops:Oy artsın derken azalmasına sebeb oldum. :roll:

Herkese Merhaba,
Ben Savaş'ın eşi ve de Barış'ın annesi Gülçin :)

Bu yarışmadan Savaş'ın haberi yoktu. Bizim Barış'la beraber babalar günü sürprizimizdi. Maksadımız da kesinlikle birinci falan olmak değildi inanın. Ben, sizlerden destek geleceğini o kadar iyi biliyordum ki bu güzel cümleleriniz hatıra kalır diye düşündüm. Yarışma modundan o kadar uzağım ki puan farkı olduğunu görmemişim sadece OYLA ya basmışım yani benden 1 puan gitti Savaş'a :)

Hepinize tekrar teşekkür etmek istedim yanımızda olduğunuz için.

Onur Yavuz' Alıntı:
Başlığı ilk gördüğüm anda Tolstoy´un ünlü eseri geldi aklıma. ...

İtiraf edeyim bende bu niyetle girdim başlığa :)

Ufaklık çok tatlıymıs bu arada.10 puan helal olsun.
Zaten normal bir insan evladı ufaklıgı görse 10 puanı verir.

Ama yinede sanal ortam oldugu için işi şansa bırakmamak gerekir.Bende msn de arkadaslara linki yolluyorum.
Herkes yapsın bu işi.

Rahat ol Gülçin ablacım biz Barış'ın rakiplerine 1 puanları verip senin puanını amorti ederiz :) .
Bu arada Allah bağışlasın vatana millete hayırlı bi evlat olsun inşallah abla, Barış'ı kardeşim kadar çok seviyorum çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inşallah.

Onur Yavuz' Alıntı:
Başlığı ilk gördüğüm anda Tolstoy´un ünlü eseri geldi aklıma. Sonra Kerem Tolstoy için başlık açmaz ki dedim. : )

Bu arada niye açmayayım abi başlık Tolstoy için kara cahil miyim ben? :)