Passaparola

Metin Uca ile tekrardan Star'da başlayacakmış, Mali zamanında izlemeyi bırakmıştım ama Metin Uca ile birlikte tekrardan izleyeceğim..

Son zamanlarda yayınlanmış ender bilgi ölçer yarışmaydı, tekrardan başlayacağına sevindim açıkcası..

Kuzeyin Oğlu başlayana kadar izledim, bütün oyunlar değişmiş galiba. İzlediğim yere kadar ki oyunlar değişikti ki zaten başladığında da bütün oyunların yenilendiğini söylemişti Metin Uca.

Bu gece'de saat 23'te var galiba, soluksuz izlemeye çalışacağım.

Metin Uca Fener'in formalarını tanıttığı anda bir anda nefretimi kazandı. İzlemiyorum artık programı :)

İzlemeye çalışıyorum ama denildiği gibi hep aynı konuklar, Tarık Papuçcuoğlu sanırım 3-4 kez katıldı programa. Böyle yapacağına diğer insanları tercih etmeli, Metin Uca tercih ediyor diğerleri Uca'yı etmiyorsa o halde şapkalar önlere koyulup düşünülmeli..

Yine de yarışmalar içinde en sevdiğim programlardan birisidir Passaparola, hem de uzun zamandır..

Ben yine izliyorum ama final

Saim Karakuzu' Alıntı:
ya eski final daha iyiydi sanırım böyle adamın etrafında çember oluyordu filan :)

şeklinde olsa daha iyi olur sanki, passaparola deyince direk aklıma o çember geldiği için hala alışamdım finaline. Birde takım halinde oynanan oyunlarda bazı konuklar sorulara takır takır cevap verip gayet ciddi yarışırken bazı konuklar da çok lâubali bir şekilde çok saçma cevaplar verip yarışmacının oyunu kaybetmesini sağlıyor.Tam kanser edici konuk tipi.