Pazar Günü Klan'dayız

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Pazar günü Erdemirspor ve Sivasspor maçlarımız bulunmakta. Bu gün herkes hazır dışarıda olacakken biz de toplanalım, biraz beyin fırtınası yapalım dedik Galatasaray üzerine. Bu amaçla Sivasspor maçının ardından 18.30 civarlarında Klan'da toplanıyoruz.

Bu konuyu tez zamanda Klan'da birlikte olalım diyen Mithat abiye destek vermek için açtım :)

Ee kimler geliyor?

Abilerimizin işi çıktı heralde, ama en azından bi haber verselerdide bizde mal gibi ortada kalmazdık, buz gibi havada boşu boşuna Taksime gidip 3 dakka sonra geri evimize dönmek için yola çıkmazdık direk eve giderdik yada ne bileyim evden hiç çıkmazdık. Ayıp ettniz başka da bişey demiyorum.

10 tane adamı o havada o maçtan sonra oraya sürüklemek ayıptır.Daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Abilerimizin işi çıktı heralde, ama en azından bi haber verselerdide bizde mal gibi ortada kalmazdık, buz gibi havada boşu boşuna Taksime gidip 3 dakka sonra geri evimize dönmek için yola çıkmazdık direk eve giderdik yada ne bileyim evden hiç çıkmazdık. Ayıp ettniz başka da bişey demiyorum.

Şamil Abi gelemediğim ve herhangi bir numaradan ulaşıp gelemeyeceğimi haber vermediğim için kendi adıma özür dilerim...