Pro Evolution Soccer 2011

Dün oyunu oynadım 2010'daki oyuna hiç benzemiyor ve bence çok daha güzel olmuş.Oyunda en çok dikkat çeken yenilikler pasın ve şutun şiddetini ayarlayabilme.
Oyunun kötü yanlarına gelicek olursak neredeyse hiçbir transfer yok ve Galatasaray'deki oyuncu güçleri çok saçma :)

M.Baros 72

Harry Kewell 70

Aykut Erçetin 78 :)

Oyunun -bence- en güzel yanını ben yazayım, Edit bölümünden yeni stad falan yapabiliyorsun :) Bayağı iyi olmuş o kısım, Aslantepe'ye falan benzetemiyosun ama o ayrı.. 8)

Ayrıca Galatasaray'ın forması da hiç olmamış.. Mercan forma olduğu gibi fakat Parçalı'mızı pek yapamamışlar.. Ne arkadaki Ülker yazısı var, ne de sırt bölümü parçalı.. Kıpkırmızı yapmışlar sırt bölümünü..

Oyunun anlayamadığım bölümü, maç esnasında pas attığınız zaman, pas atılan adamı yönlendirmek için fazladan L1`e basmanız gerekiyor (PC`de Q tuşunu ayarladım).. O yönüne alışmak biraz zaman alacak. Onun dışında oynanabilir bir oyun. Gol atması falan biraz daha zorlaşmış, takım oyunu çok fazla ön planda..

Kaan`ın da dediği gibi hiç bir transfer yok onları da tamamlayınca saatlerce oynayabiliyosun :)

Ne kadar zor bir oyun ya :)

10 tane pozisyona giriyorum gol dahi atamadan maçı bitiriyorum.

Direk Bal menüsünden oynamaya başladım oyunu.

Biraz zorluyor ama alışınca kavrıyorsun.

İlk mantıklı teklif Mallarco'dan geldi kabul edip başladım.
Milli takıma katıldım Mallarco ile uefa'da çeyrek final oynadım.

Sezon biter bitmez Lazio'dan teklif geldi tereddüt etmeden direk geçtim Lazio ya.

:)