• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Roberta Aprile

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, kaleci Roberta Aprile ile sözleşme imzaladı.

25 yaşındaki kaleci kariyeri boyunca Pink Bari, Inter, Juventus, Sampdoria ve Como formalarını giydi.

Roberta Aprile’ye Galatasaray’a hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılar dileriz.

111 maçta 146 gol yediği bir istatistik mevcut.
sarı-kırmızıyı giydiğine göre hayırlı olsun demek düşer bize 💛❤️

111 maçta 146 gol yediği bir istatistik mevcut.
sarı-kırmızıyı giydiğine göre hayırlı olsun demek düşer bize 💛❤️
Aslında Kötü bir istatistik.bizde saç baş yoldurtan bir istatistiği olmaz inşaALLAH

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, kaleci Roberta Aprile ile sözleşme imzaladı.

25 yaşındaki kaleci kariyeri boyunca Pink Bari, Inter, Juventus, Sampdoria ve Como formalarını giydi.

Roberta Aprile’ye Galatasaray’a hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılar dileriz.
Oynadığı takımlar tanınmış takımlar. ama ozan kardeşimizin paylaştığı istatistikler gerçeğini söylemek gerekirse tedirgin edici türden...

Son 4-5 yılını neredeyse yedek geçirmiş bir kaleci. Üstüne üstlük 8 yabancıdan 2'sini kaleciye harcadık. Ben bu transferin mantığını hiç anlamadım.

Son 4-5 yılını neredeyse yedek geçirmiş bir kaleci. Üstüne üstlük 8 yabancıdan 2'sini kaleciye harcadık. Ben bu transferin mantığını hiç anlamadım.
aylarca bekleyip son gün gaza basıp Uğurcan Çakır'a sarılmak neyse buda onun gibi bir şey.

Geri