RTÜK İstifa !!!!

Aynen öyle; RTÜK padişahlık koltuğuna başkasını yakıştırıyor sanırım...
RTÜK baksın Deniz Fener'ine bıraksın Muhteşem Yüzyılı bize. ;)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Ne istersiniz Vadi'den anlamadım ki :)
Zaten Mamoş öldü, gelmeyin bu aralar üstümüze :)
Reyting uğruna ve bazı ülkelerin "çocuk katili" damgasını yedirtmeye çalışmaktan başka bir halt ettikleri yok be Yunus'um.

Bırakın şu diziyi artık, onun devri normal Kurtlar Vadisi'nden sonra bitti. Şimdi başka dizilere yelken açmak gerek. :) Ha bu arada Rtük İstifa! :)

Barış Şişman' Alıntı:
[quote="Yunus Gökyıldız":615ft9dj]Ne istersiniz Vadi'den anlamadım ki :)
Zaten Mamoş öldü, gelmeyin bu aralar üstümüze :)
Reyting uğruna ve bazı ülkelerin "çocuk katili" damgasını yedirtmeye çalışmaktan başka bir halt ettikleri yok be Yunus'um.

Bırakın şu diziyi artık, onun devri normal Kurtlar Vadisi'nden sonra bitti. Şimdi başka dizilere yelken açmak gerek. :) Ha bu arada Rtük İstifa! :)[/quote:615ft9dj]
Hııı tamam o zaman. Perşembe günleri bakalım ne varmııııış Vadi'den başka ?

Hop Fatmagül :)

Değil 4-5 kişi yine aynı şekilde 20 kişinin gazabına uğrasa seyretmem :)

Vadi = Vefa 8)

Asıl izlemezsen vefa borcunu ödersin, eski tadında ve yörüngesinde kalsaydı tamam derdim ama Para film sağolsun yapımı dizi olmaktan çıkardı. Gelin Behzat Ç.'ye geçin, boşverin vadi'yi falan. :)

istanbul, 12 ocak 2011

türkiye cumhuriyeti

radyo televizyon üst kurulu başkanlığına

ankara

"türk televizyonlarında sık sık yayımlanan, başrollerini cüneyt arkın ve fikret hakan?ın paylaştığı, 1971 tarihli battal gazi destanı filminin; toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı içeriği nedeniyle, ve tarihe mal olmuş bizans imparatorluğu devlet adamları ile hristiyan din adamları gibi şahsiyetlerin, ve bu şahsiyetler üzerinden, temsil ettikleri bizans toplumunun mahremiyetine gerekli hassasiyeti göstermemesi nedeniyle, bu filmi yayımlayan yayıncı kuruluşların ilgili kanun maddeleri gereğince başkanlığınız tarafından cezalandırılmalarını arz ederiz."

saygılarımızla

genç siviller