Saldırmayı Bırakın!

Bugün foruma girme imkanım yoktu. Anlaşılan yine çok şey kaçırmışız. Tüm herşeyi okudum yönetim bölümümüzde.

Öncelikle, buradaki yöneticiler takımların antrenörleri ile keyiflerinden, onları sevdiklerinden ya da menfaatleri olduklarından (takıma istatistikçi ya da malzemeci yapılacakları yok!) yakın ilişki kurmuyorlar; bu yakın ilişkinin tek sebebi gsbasket.org'u temsil etmeleri ve site adına sizlerle paylaşabileceğimiz sıcak bilgileri paylaşabilmek adına edinmektir. Yöneticilik dışarıdan zor gözükür belki ama kimi zaman kimsenin gitmediği maça sınavı, hatta işi asıp, maça gidip canlı skor için telefonda vakit geçirmektir ve bu iş tamamen karşılıksız yapılmaktadır. Maçlara gitmeye vakit bulurken, bizzat ben de takımla olsun, antrenörümüzle olsun yakın ilişki içindeydim ve bunu her zaman taraftar Ömer değil, gsbasket.org yöneticisi Ömer olarak yaptım ve her zaman öyle tanıttım kendimi.

Ancak bazı arkadaşlarımız, artık saldırmanın yolunu bulamayıp, tamamen iyi niyetiyle tüm vakitlerini hiç bir karşılık beklemeden gsbasket.org için harcayan yöneticilere saldırma gafletine düşmüşler. Saldırmayı bırakın! Hele hele burada kimseye iftira attırmayız, attırmam! Burada iki üç kendini bilmezin hayatını bu siteye ve Galatasaray basketboluna adamış birinin ya da birilerinin emeklerine hakaret etmesine, saygısızlık yapmasına ve herşeyden önemlisi onların kalbini kırmasına izin vermeyiz, vermem!

Bunlar böyle bilinsin.

Biz hep tatlı dilimizi göstermeye çalıştık, çalışıyoruz da ama tatlı dilden anlamayanlar için ceza tahtasını doldurmak için tebeşirlerimizi elimize aldık.
 
Ömer Horzum kardeşim iyi niyetle yazılmış bir yazı eline sağlık.
Ancakları var.
Ancak bu tür yazıları daha önce yöneticilerimize sürekli olarak saldırıda bulundukları zamanda açmanı beklerdim.
Onur Yavuz'a sen Türkçe öğretmeni misin dedikleri zamanda bu konuyu açmanı beklerdim.
Murat İnal'a demokrasi kılıcı mısın dediklerinde de açmanı beklerdim.
Ömer Horzum'a neden siteye uğramıyorsun dediğimde de açmanı beklerdim.
Kerem Abi bana kırgın ben onu gene de seviyorum haksız tepkiler alıyor, belki de kendisinin de kızgın bir yapısı olduğu için bunlar oluyor.

Ben herkesin her yerde eşit olmasını savunuyorum ki, demokratik forum bunu gerektirmiyor mu.
Geçenlerde Eyüp Yıldız bırakıyorum yöneticiliği dedi ve gitti, sonra Murat Abi bırakıyorum dedi ve gitti.
Şimdi görüyorum ki Kerem Seçer'de aynı yolu deniyor.
Beyler kaçmak değil siz savaşmak için bu yerde duruyorsunuz.3-5 kişinin tahriklerinden kaçmamalı aksine doğru bildiklerinizden şaşmamalısınız.


Not:Ömer, lütfen Fb maçında anonsçu olma :p Hüseyin Beşoooooooooooookkkkkk...
 

Üst