Şanslı Masa

Şimdiye kadar Türk televizyonlarında görülmemiş bir yarışma; Şanslı Masa… Bu yarışma her an her yerde karşınıza çıkabilir. Belki bir aile yemeğinde, belki bir iş yemeğinde, belki sevgilinizle buluştuğunuzda belki de bir arkadaş sohbetinde… Her an bu oyunun içinde yer alabilir ve bizimle yarışabilirsiniz. Nasıl mı? Bu yarışmaya katılmak için başvuru yapmanıza gerek yok çünkü biz sizi buluyoruz. Biz bir mekânda şanslı masamızı seçip kameralarımı saklıyoruz. Partnerinizle sizi izliyoruz. Bir anda sizi yanımıza çağırıyoruz ve partnerinizin haberi olmasan size bir kulaklık veriyoruz. Bu sayede sizinle haberleşiyoruz. Size görevler veriyoruz ve yarışmamız başlıyor. Bazen karşınızdakine yalanlar söylüyorsunuz bazen de restoranın içinde şarkılar söylüyorsunuz. Karşınızdakinin tahammül sınırlarını zorluyorsunuz ve etapları tamamlayıp büyük ödüle ulaşmaya çalışıyorsunuz… Ama sakın unutmayın bunu sadece siz biliyorsunuz.

Alıntı : Kanal D

Kanal D'nin yeni yarışma programı olan Şanslı Masa, Salı akşamları 23.00'da ekranlara gelecek..

Bu program başladığında, bir arkadaşımın evindeydim..
Saat 1 oldu, bitene kadar bırakıp eve dönemedim..
Gerçekten güldüren bir konsept..
Ben de ilk çifte hasta oldum..
Kız gerçekten oyuncu falan olabilir, adam ana avrat gitti : )

Şanslı Masa isimli programda profesyonel Oyuncuların rol aldığı ortaya çıktı.

Müşterilerin olanlardan habersiz olarak girdikleri bir kafede yarışmaları esasına dayanan 'Şanslı Masa' adlı programa katılanların, profesyonel Oyunculuk yaptığı bir bir ortaya çıkıyor. Programın ikinci bölümünde yarışan Dilek Saglam'ın 'Babam Sağolsun' adlı dizide rol aldığı haberlerinin ardından; yarışmacılardan Fariza Vahidova'nın da ajansa kayıtlı manken olduğu anlaşıldı.

Eğitim alıyor!

Geçtiğimiz günlerde de, Toto Taplı'nın Oyunculuk yaptığı ve 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Teo' karakterini canlandıran Ömer Güney'le sevgili olduğu ortaya çıktı. Yarismaci Selen Ağır'ın da Oyunuluk eğitim aldığı biliniyor

Birkaç yıl önce TRT'de Bi Zahmet adlı program vardı aynı formatta ama orda da bu haberler ayyuka çıkmıştı ve ömrü kısalmıştı..Format zaten çok keskin,her türlü olaya müsait..Yalanı dolanı tiyatroyu bırakıp gülü seven dikenine katlanacak..Eğer olmuyorsa da sırf reyting uğruna böyle saçma işler peşinde dolanmanın,çoçuk kandırmanın anlamı yok.

Bu ne zaman olacak Can? Haftalardır bekliyorum

Bu olalı baya oldu Aras abi. Yani bu oyuncu programın 2. haftasında Şanslı Masa'da yer almış. Dizide programa yer verilmiyor, program diziden bir oyuncuyu kullandı. Cümleyi yanlış anladığını düşünerek böyle dedim tabi. Bu oyuncunun yer aldığı bölümü diyorsan programdaki, internetten bulmaya çalışırım. İzlemediğim için bilmiyorum tam, programın sıkı takipçilerinin paylaştığı bir bilgiydi bu

Şanslı Masa Tek Güne Düştü!

Kanal D'nin son aylardaki başarılı programı Şanslı Masa, bildiğiniz gibi Çarşamba ve Cumartesi günleri ekrana geliyordu. Fakat, iki gün olan programa olan ilginin azalması ve özellikle Çarşamba akşamları olan reytinglerin düşüşü nedeniyle programın tek güne düşürülmesine karar verildi... Bu değişikliğin geçici mi yoksa sürekli mi olduğu henüz bilinmiyor. Şanslı Masa, Cumartesi akşamları 20.00'de ekranlarda olmaya devam edecek...