Sercan Yıldırım ve Bursaspor ile Görüşmeler Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Yıldırım ve Bursaspor ile Görüşmeler Başladı

Profesyonel Futbolcu Sercan Yıldırım ve kulübü Bursaspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş
 
Satın almak lazım Sercan büyük yetenek.Oyunun sıkıştığı anlarda iki dribling ile geniş alan bulabilir.En büyük sorunu son vuruşlar.Ama Fatih Terim gibi bir teknik adam varken Sercan iyi performans gösterir.


Bu arada Sercan gelirse,Baros gidici ..
 
Şahsi görüşüm Sercan'ın bizim ligimizde oynayabileceği en iyi takımın Bursaspor taş çatlasın Trabzonspor olacağıdır. Çünkü Sercan baskılı oynayan ve rakiplerin hücum oyuncularına sıkı markaj yaptığı takımlarda iş yapabileceğini sanmıyorum. O boş alan bulabileceği, rahat oynayabileceği sertliğin değil hız ve biraz tekniğin olduğu ortamda iyi bir performans gösterebilir. Gelmesini kesinlikle istemiyorum takımımıza. Ama gelirsede -ki öyle görünüyor- hayırlısı olsun deyip, Fatih Terim'in Sercan'a seviye atlatmasını umacağım.
 
sercan alınabilecek en iyi yerli forvet bence
yaşı genç ve yetenekli
takımda mutlaka yerli bir forvet olmalı
eğer sercan gelecekse ve baros da kalıyorsa
bence forvet değil iyi bir orta saha almamız lazım
 
transfer gerçekleşirse rotasyon açısından iyi olur ama öyle aman aman bir transfer olacağını düşünmüyorum...
 
Sercan gelirse Baros gitmez bence. Sercan , Baros ve Elmander forvetlerimiz olur.

Sercan transferi bence bitti. Yönetim borsaya bildiripte almamazlık hatası yapmaz bidaha. Umarım Fatih Hocayla beraber seviye atlar Sercan.
 
Aynen tam bir kumar oynadık.Bence şimdiye kadar çok üst düzey işler yapmadı adı vardı ve piyasası iyi yapıldı çok pahalı bir bonservisi olduğunu düşünmüyorum Volkan Şen gibi olur 3 milyon civarı.Genç olması tek avantaj Fatih hoca en büyük güzelliklerden biri onun için kendine bakarsa geliştirirse hem onun için hem bizim için güzel günler olur ilerde.
 
Sercan ın bitiriciliği iyi değil ama lige bakınca alınabilecek 3-4 oyuncudan biri.Yaşı daha 21.Bonserviside epey düşmüş.Bence riske girmeye değer bir oyuncu.Zaten suan direk 11 de oynayacak seviyede değil.Ama yerli rotasyon açısından iyi bir yedek olur,kadro derinliği artar.
 
Resmi sitemizde transferin bittiğine dair bir haber çıkmadan konu açmıyoruz. Sercan üzerinden yorumları transfer başlığından devam ettirelim, çok değil yarın belli olur zaten ne olacağı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst