Sevgililer gününüz kutlu olsun

Tek Gerçek Sevgi Galatasaray !

Fcuk V-day ;)

teksevgi2fu9ye.jpg

onlyyou16da.jpg

gelen 14 şubat msglarından , bu akşam nereye gitçeksin diyen arkadaşlarımdan daral geldi
neymiş bu 14 şubat yahu =)

14 şubat salı
anlamsız bi gün işte :p

alın 14 şubatınızı başınıza çalın emi.
yok mu başka gün...

ben 15 şubatı kutlyacayacağım işte bu yuzden :muhaha :muhaha
Gümüşhâne'nin kurtuluşu. (1921) -
İzcilik Haftası.

Bende Rodos ve 12 Adaları Yunanlılara bırakısımızı neden kutladıgımızı anlamadım .. ;)

Sevgiyi ve sevmeyi hatırlamak için 14 Şubata gerek yok.Sevgililer günü her gündür.Gerçek sevgi 1 gün veya 1 yıl değil ömür boyudur.

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Ah ah şu deportivo maçı uA'nın Ali Sami Yen'deki ilk maçı ilk şovu ne soğuk ve güzel 1 gündü 1 0 kazanmıştık...

Suat atmıştı. :p

14 Şubat 1876'da telefon icat edildi. Tebrikler Graham Bell, insanlığın çenesini düşürdün. Sapıkları arttırdın. :p :p

Sevgilileri olmayanda hep böyle der zaten
yok böyle bir gün olmaz , para tuzağı ,tek aşk galatasaray fln geçin bi bırakın bunları :muhaha
Olduğu zaman kutlarsınız tıpış tıpış , lakin ben bugün Bülent Ortaçgil - Zuhal Olcay konserine gittim muazzamdı valla 8)

arsameia' Alıntı:
Bende Rodos ve 12 Adaları Yunanlılara bırakısımızı neden kutladıgımızı anlamadım .. ;)

copy paste aziziliğine uğramışım ne yapıyorum ben. :oops: :oops: :oops:

bu arada bir hatırlatma; lazon antlaşması (24 temmuz 1923) ile rodos ve 12 ada italyanara verildi. yunanlılara geçisi de malum 1947 :( :(

gunun anlam ve onemıne uygun 14 subatta sevgililer bol bol konussun diye Alexandır Graham Bell 1876 telefonu bulmuş. yok boyle bırşey 8) 8) 8)

bilerek mi yaptı acaba :roll:

tamamiyle tesadüften ibaret oldugunu düşünüorum.. sıradan bi gündü işte.. gecti gitti...forumda ne kadar yalnız varmış ögrendik.. 14 subattları bunun için seviorum... bide graham bell seni de seviorum :)

Yanlışadamı seviyorsunuz.

Graham Bell sahtekarmış :)

Telefonu italyan bir mucit keşfetti ismini araştırın bulun 8)

Graham Bell bu icadı taklit edip - çalarak demekte yanlış olmaz- patentini aldı.

Yanılmıyorsam Amerikan Kongresi geçte olsa telefonu asıl bulan İtalyan mucidi çok geçte olsa onore etti.

Bu arada bu İtalyan mucit ünlü ressamlar gibi fakir ve sefil bir hayat yaşamış, öldükten yıllar sonra ise şan şöhrete kavuşmuş.