Silinen iletiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorumki ben bu topici actım ama silinip veya kitlencek olsun ben yinede yazıcam CEMAL NALGAYA yazdıgım iletilerın silinmesi hakkında actım bu topici ...
Bundan 6 ay oncesıne bu sitenın girisnde canaydın istıfa yazıyodu bu sezon bası hala halil ünerin kotu hoca olması konusuluyodu,ancak bu konusunlanlar baskanlık bilgisi veya hocalık bilgisini asıp kısılerın sahıslarına kadar uzanan yazılar olduguna bizzat sahıt olmus bırıyım kı; hala ben ozhan canaydın istifa yazısını sitenın anasayfasında kalmasından yana olan biriyim ama nedense??? yarım sezondur bazı işler yolunda gıdılıyo diye kımsnın umrumda degil ,vede suandakı zihnıyet takım iyi gidiyo oyuncumuz kotu de olsa iyi deyiyelim zıhnıyetınde olan arkadaslarımız var CEMAL gelecegın yıldızı dıyolar bana gore de gelecegın yıldızı olamaz ben bunu kendı takımımın sitesınde tarafsızlıgına ınandıgım forumumda dile getıremıyosam yazık kaldıkı biz sadece cemalın basketlıgı hakkında yorum yaptık kısılıgına karsı en ufak bir yorum yapılmadı!!!

Bugun cemalın gelecegın yıldızı olucagını ıdda edenlere bende sunu iddaa edıyorum cemal turkıyede gelcegın yıldızı olma sansı % kac bılmıyorum ama sunu cok iyi bılıyorum (oguz savas,semıh erdenın) nba de yıldız olma sansı daha fazladır burda basketın ınce ayrıntısına gırmıcem cok mucadele edıyo denılıyo cemal nalga cok mucadele ile basketcı olunuyosa 100m cı sprınterı futbol takımımızın sag vede sol kanıda koyalım marotoncu birinıde alıp on libero yapalım bu sene kesın sampiyon oluruz mantıgı gıbı bir sey bu cok mucadele etmek zaten zorunda cemal cunku bugune kadar gecen sezon vede bu sezonun yarısı ıtıbari ile ben cemalın en az 15 20 bos turnıke vede smac kacırdıgına sahıt oldum,vede bir metreden sutu olmayan biri , yukarda yazdıgım fulkerlı ıkı arkadasın maclarda yaptıgı estetık hareklerın 1 tanesını cemalde gorememekteyım basketın ınce sozlerını kulanmıyorum bu arada estetık demem yeterlı sanırım
mucadele dıyosanızda owens kadar mucadele bile edemıyo owens yerlerde surunuyo kapasitesı yoksa enaz okadar mucadele etmek zorundadır,keza elınde hermac top kacırıyo ben ilk defa cemalde bunu goruyorum basket macı seyrederım elımden geldıgınce bu kadar cok elınden top kacıran bir adam goremedım illakı vardır ama galatasaray gıbı hedefi olan bir takımda degildir veya es kaza gelıp 1 sezon durmustur ıkıncı sezon gonderılmıstır

Yazıyı daha fazla uzatmıcam bu benım dusuncemdır bunu burda saygı cercevısınde yazamıyosak gercekten ayıptır iyi gunde gordugumuz dogruları solememek en buyuk yanlısımız olur !!!

Re: SİLİNEN İLETİLER

İnsanlar eleştirebilirler tabikide ama bazıları olayı aşağılamaya kadar götürdüler silinen iletiler bu yüzden silinmişti.
Bu topicte çok gereksiz ama sen baştan bağlamışsın silen kişi anti demokratik olacak değilmi :(

Eyüp Yıldız kardeşimizden rica edelim. Haftaya bir organizasyon düzenlesin. Maçtan önce törenle potaya asalım cemali. :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
İnsanlar eleştirebilirler tabikide ama bazıları olayı aşağılamaya kadar götürdüler silinen iletiler bu yüzden silinmişti.
Bu topicte çok gereksiz ama sen baştan bağlamışsın silen kişi anti demokratik olacak değilmi :(

Eyüp Abi kendini bir daha bu kadar özletme lütfen.

Bence Cemal iyi oynamıyor hatta gerileme var oyununda ama burada bazı arkadaşların yaklaşımı çok yanlış, Cemal bu forumu emin olun okuyor burdaki eleştirileride görüyor muhakkak bunu kabul etmekte zorunda ama işi alaya vardıran arkadaşlar Cemale kötülük yapıyorlar bunları okuduğunda onun ne hissetiğini düşünün!!!
Takımının oyuncusunu sonuna kadar eleştirebilirsin ama alay etmek bu foruma uymaz????
Takımıyla alay edenler cevaplarını aldılar ama şimdi oyuncularla alay etmeye başlandı buna ben kendi adıma izine vermeyeceğim!!!

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":219e1xlp]İnsanlar eleştirebilirler tabikide ama bazıları olayı aşağılamaya kadar götürdüler silinen iletiler bu yüzden silinmişti.

Eyüp Abi kendini bir daha bu kadar özletme lütfen.[/quote:219e1xlp]Saol Emre :)

Oyuncularımızın teknik olarak eleştirilmesinden dolayı ileti silindiğini ben hatırlamıyorum. Ama iletinin içinde oyuncularımızın adı yazılıp cacık olmaz, kazma vb ifadeler kullanılıyorsa bu iletilerin silinmesinden doğal bir şey de olmaz. Eğer bu ifadelerin yer aldığı iletileri silen kişi antidemokratik olarak adlandırılacaksa ben buna talibim.

Buraya yazmaya başladığım dönemi hatırlıyorum da, foruma Halil Üner´in kişiliğini eleştirerek merhaba dedim bir Ankara deplasmanı sonrasında. Ama ben Üner´in kişiliğini eleştirirken hiçbir zaman bana söylendiği zaman rahatsız olacağım ifadeleri kullanmadım. Herkese de tavsiye ederim bunu.

Tabikide Cemal'in eleştirilcek çok yanı var.Ama bazı arkadaşlar işi hakaret boyutuna getiriyor.Neticede GS de oynayan bir sporcumuz bu.Ve GS de oynuyorsa var bi bildikleri yöneticilerin.

Volkan keşke bütün mesajlarına bu kadar özen göstersen.Anladın sanırım ;)
Kilitlenmiştir herkes farkında neyin ne olduğunun ne de olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...