Sözleşmesi Sona Eren Basketbolcular Listesi

Bu konuda futbolda tff.org'daki "bilgi bankası" bölümü güzel işe yarıyor ama tbf.org'da bu tür bir uygulama yok.

Bu sezonun bitimiyle birlikte kulüpleriyle olan sözleşmelerinin sona erdiğine emin olduğunuz, Galatasaray'da oynayabilecek düzeyde olduğunu düşündüğünüz oyuncular kimlerdir, bilenler bilgilerini paylaşırsa iyi olur.

Benim şu an bildiklerim Engin Atsür ve Serhat Çetin'in kulüpleriyle sözleşmeleri sona erdi. Bizde de Tutku şu an boşa çıkmış durumda sanırım. Koç olarak Ergin Ataman geldi deniyor, mesela Beşiktaş'ın yabancılarının sözleşme durumları hakkında bilgisi olan var mıdır?

Bu tür oyuncuların durumuyla ilgili bilgilerimizi burada paylaşırsak iyi olur...

bonsu-arroyo ile bjk sene sonuna kadardı bitti hawkins te bitti sözleşmesi ersin dağlı bitti keith langford-cenk akyol bitti

BJK organizasyonu ile bizim bu yılki organizasyon çok farklı olacaktır. Ben daha üst düzey yabancılar bekliyorum...

Kerem Tunçeri de olabilir yerlilerden. Engin bence %80 bizde olacaktır.

Bu 3 oyuncu cidden boşa çıktıysa direkt almamız lazım, müthiş olur. Aynı şekilde Ersin Dağlı da yerli rotasyonu için düşünülebilir...

Yabancılar için buy out ödenmek zorunda sözleşmesi bitmiş olsa bile. BJK'den 1'den fazla oyuncu alacağımızı sanmam. Eğer Shipp ve Gordon hala bizdeyse en iyi aday Mensah-Bonsu olur. Onun da NBA şansı olduğunu düşünüyorum. Erceg de faydalı olabilirdi ama CSKA ile görüşüyormuş.

BJK organizasyonu ile bizim bu yılki organizasyon çok farklı olacaktır. Ben daha üst düzey yabancılar bekliyorum...

Kerem Tunçeri de olabilir yerlilerden. Engin bence %80 bizde olacaktır.

Ender'in sözleşmesi feshedilmediği sürece başka bir yerli oyun kurucu istemeyecektir Ataman. Ben Engin'in Ender'den iyi olduğunu düşünmüyorum. Kerem Tunçeri şu an en iyi yerli ama 33 yaşında olduğunu ve Efes'le sözleşmesinin devam ettiğini de akıldan çıkarmamak gerekiyor.

Ender kimseden iyi falan değil.Hele Engin'in yanından bile geçemez.Ne oyun zekası,ne şutu,ne saha görüşü çeyreği değil Enginin.