Spartacus

İlk sezonu bitti.Başrol oyuncusu Andy Whitfield lenf kanseri olduğu için şuan yeni bölümler çekilmiyor sanırım.

Manu Bennett: Crixus

Peter Mensah: Doctore

Nick Tarabay: Ashur

Viva Bianca: Ilithyia

Jai Courtney: Varro

Lesley-Ann Brandt: Naevia

Erin Cummings: Sura

Andy Whitfield: Spartacus

John Hannah: Batiatus

Lucy Lawless: Lucretia

Craig Parker: Glaber

Eka Darville: Pietros

Antonio Te Maioho: Barca

Daniel Feuerriegel: Agron

Katrina Law: Mira

Şiddetle tavsiye ediyorum.Lost'tan daha iyi bence.Bu arada uyarıda yapayım,çok açık sahneler var :)

.m, ..t, meme, alet görmeye alerjisi olanlar hiç yaklaşmasın.. yok illa izleyeceğim diyenler caz yapmasın.. salt aksiyon beklentisi içinde olanlar, bu önyargıları çöpe atsın.. zeka ve entrikanın bu kadar müthiş birleştirildiği başka bir yapım bilmiyorum ben.. aşırı kan var ama bilerek fazla yapay olarak bırkaılmış, bilgisayar efekti olduğunun koalyca anlaşılması istenmiş ki bu da amaçlanana masalsı yapı için de çok uygun olmuş.. intikamı, aşkı, şehveti, zekayı, hırsı, nefreti, kısacası her tür duyguyu en üst seviyede yaşatan MANYAK! dizi.. ilk 1-2 bölümde biraz sabredin sonra karakterler gibi siz de orgazma ulaşırsınız izleyici olarak..! tavsiye ötesi.. düz adamlar izlemesin, etenşın piliz..

Can Bulubay' Alıntı:
.m, ..t, meme, alet görmeye alerjisi olanlar hiç yaklaşmasın.. yok illa izleyeceğim diyenler caz yapmasın.. salt aksiyon beklentisi içinde olanlar, bu önyargıları çöpe atsın.. zeka ve entrikanın bu kadar müthiş birleştirildiği başka bir yapım bilmiyorum ben.. aşırı kan var ama bilerek fazla yapay olarak bırkaılmış, bilgisayar efekti olduğunun koalyca anlaşılması istenmiş ki bu da amaçlanana masalsı yapı için de çok uygun olmuş.. intikamı, aşkı, şehveti, zekayı, hırsı, nefreti, kısacası her tür duyguyu en üst seviyede yaşatan MANYAK! dizi.. ilk 1-2 bölümde biraz sabredin sonra karakterler gibi siz de orgazma ulaşırsınız izleyici olarak..! tavsiye ötesi.. düz adamlar izlemesin, etenşın piliz..

Can abi güzelce özetlemiş :)

Can abi ne zaman başlayacağına dair bi bilgin varmı ?

andy whitfield lenf kanseri tedavisi görüyor şu an.. birşey belli değil yani.. michael c. hall gibi, o da atlatacaktır diye umuyorum..

2.sezon başlamadan önce 6 bölümlük prequel yayınlanacka ocak 2011'de.. çekimler başladı ya da başlamak üzere.. batiatus, lucretia, naevia, ashur'un vs geçmişleri gösterilecek.. andy de 2 bölümde gözükecekmiş.. sonra zaten ilk sezonun aldığı müthiş tepkiler ve andy moraliyle efsane 1. sezondan daha da öte bir 2. sezon izleriz.. zamanı umrumda değil.. bölümleri tekrardan defalarca gözden geçirince bile hayran hayran izliyorum şu twistleri.. gazz..!

Haziran ayında lenf kanserini yendiği açıklanan Andy Whitfield (Spartacus) kanserin nüksetmesi sebebiyle diziyi bıraktığını açıkladı.

Twitter'da şöyle bir haber geçti. Eğer doğruysa çok kötü bir haber. Hem yeniden bir zaman kaybı olacak hem de yerine geçecek oyuncunun performansı merak konusu olacak.

Erkin Aksoy' Alıntı:
Haziran ayında lenf kanserini yendiği açıklanan Andy Whitfield (Spartacus) kanserin nüksetmesi sebebiyle diziyi bıraktığını açıkladı.

Twitter'da şöyle bir haber geçti. Eğer doğruysa çok kötü bir haber. Hem yeniden bir zaman kaybı olacak hem de yerine geçecek oyuncunun performansı merak konusu olacak.

Bu diş kirammı Erkin:)) Bu diziyi hiç seyretmedim öenrnler var gerçi.

Sühan Cem' Alıntı:
Bu diş kirammı Erkin:)) Bu diziyi hiç seyretmedim öenrnler var gerçi.

Aman kırılmasın dişler ( :
Kesinlikle izlemelisin. Eğer anime de seviyorsan hiç kaçırma çünkü bazı kanlı sahnelerde sanki anime izler gibi hissediyorum.

Erkin Aksoy' Alıntı:

Umarım doğru değildir ya, yoksa çok kötü haber :/

Eren daha 2 gün önce arkadaşım kanseri yenmiş çekiyorlarmış yeni bölümleri demişti. Çok sevinmiştim ama bu sabah böyle bir durumla karşılaştım. Umarım doğru değildir diyorum bütün gündür.

Benim dizi için çok umudum yok. Nasıl Dexter'dan Michael abimizi alırlarsa dizi bişeye benzemez buda aynı hesap. Zaten devamının kesin geleceğini okuyamadım bi yerde. Sadece 6 bölümlük kısımdan bahsediyolar.

bu arada bılındıgı gıbı spartacus abımız kanserdı onun ıcın baya bekletmıslerdı dızıyı.hastalıgı nuksedınce yerıne bırını buldular baya oldu gercı. bu bolumde bos durulmadı 6 bolumluk yenı bı sezon yapıldı gods of the arena adında.
1.sezonun daha oncesını anlatıyor.ızleyen bılır ludusun tarıhını eskı sampıyonları falan.gayet surukleyıcı.crıxus daha bısey yapamıyo dalga gecılıyo falan gercekten muhtesem. 2.bolumu 2 gun once oynadı.sıddetle tavsıye.

bu 6 bolumden sonra dızı yenı elemanla kaldıgı yerden devam edıcek

prequel çekiyorlar şimdi 6 bölümlük. Gods Of The Arena adıyla. 2 bölümü çıktı. Kan,şiddet,cinsellik vs. hepsi blood and sand'dan daha yüksek dozda bulunuyor. Spartacus'suz bir spartacus çok iyi olmaz diye düşünüyordum ama yine de son derece güzel. Bu arada bilmeyen varsa hala 2.sezon Eylül ayı gibi başlayacak ve Spartacus rolünde Liam Mcintyre oynayacak.