Spor Toto Süper Lig 25. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig 25. Hafta Karşılaşması
Galatasaray - Fenerbahçe
🗓️ 24 Şubat 2025
🏟️Ali Sami Yen Rams Park
⏰ 20:00

Avrupa fiyaskosundan sonra elimizde lig kaldı.
Ve bir ölüm kalım maçı...

Kazanırsak fark 9 puana çıkacak ve karşı taraf hem birbirine düşecek hem şampiyonluk ümitlerini başka bahara bırakmak zorunda kalacak. Beraberlik halinde ne olacağını kestirmek güç. Kaybettiğimiz takdirde ise, tüm momentum karşı tarafa geçer.

Tek dileğim haftalardır kötü olan Mertens, Muslera gibi isimlerin ilk 11 başlamaması ve formayı hak eden Günay, Lemina gibi isimlerin giymesi. Orta saha üstünlüğünü ele almamız açısından da Lemina’nın oynaması çok önemli.

Taraftarın büyük çoğunluğunun desteğini kaybeden yönetim ve teknik heyetin özellikle hüsranla sonuçlanan Avrupa macerasından bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok gibi duruyor.

Olumlu taraflarımız:
- Her an maçın gidişatını değiştirebilme kapasitesine sahip Osimhen gibi bir dünya yıldızımız var.
- Frankowski ve Lemina gibi iyi transferler.
- Günay’ın formu, oynarsa tabii.

Olumsuz taraflarımız:
- Savunmamız çok kötü. Fazla pozisyon veriyoruz.
- Evimizde fb maçlarında son 10 senede 1 galibiyet almışız. Geçen sezonki şampiyonluk maçında da 10 kişi rakibe şut çekemeden kaybetmiştik.
- Okan hocanın takıntılı olduğu Muslera, Mertens, Kaan, B.Alper gibi oyuncuları formsuz olmalarına rağmen sürekli 11 oynatması.. Barış’ı çok yorgun olduğu için yazmıyorum.

———————-Günay————-
Frank——Davinson——Apo—-Eren
——————Lemina—————-
———Sara—————Torreira——-
—-Sallai————-Yunus(Kutucu)——
——————Osimhen——————-

Son düzenleme:
Günay

Frankly Davinson Apo Eren

Sara Lemina Torreira

Sallai Osimhen Barış

3lü savunma ile çıkmayız umarım.
Cuesta, Muslera ve Mertens ile başlarsak izlemem bile.

Barış'ı fizik gücü yüzünden yazdım. Onlar muhtemelen 3lü savunma ile çıkacak Osimhen yalnız mücadele etmesin diye. Ayrıca Kutucu da çok top kaybediyor. Jelert fizik olarak ezilir. Yunus'a da fenerli menajeri var diye güvenmiyorum.

Özellikle duran toplara dikkat etmek lazım. Skriniar ve Nesiri çok etkili. Aman dikkat.

En önemli konu. Eksik kalmamak lazım. Özellikle çok kötü algıya maruz kaldık. Bu konuda dikkat etmek lazım. Oyuncuları ciddi uyarmak gerekiyor.

Haklı ile haksızın, adil ile suçlunun, provokatör ile realistin, züppe ile efendinin...
Farklı 2 sadece kulubun degil mantalitenin maci olacak; bizi tahrik edecekler, bizi rezil etmeye çalışıp reklam etmek isteyecekler.
Onların hesabi var lakin bizim de bir hesabımız var, kapatacağız da; sonra yine "YAPİ"larla başlayıp eski şampiyonluklar hatta belki de "SÜPER FİNAL" diyecekler seneye de kendilerini Ağustosta şampiyon ilan edecekler.

Haklı ile haksızın, adil ile suçlunun, provokatör ile realistin, züppe ile efendinin...
Farklı 2 sadece kulubun degil mantalitenin maci olacak; bizi tahrik edecekler, bizi rezil etmeye çalışıp reklam etmek isteyecekler.
Onların hesabi var lakin bizim de bir hesabımız var, kapatacağız da; sonra yine "YAPİ"larla başlayıp eski şampiyonluklar hatta belki de "SÜPER FİNAL" diyecekler seneye de kendilerini Ağustosta şampiyon ilan edecekler.
Açıkçası ben ne Okan hocaya ne de oyunculara güveniyorum. Son haftalarda o güveni çok kırdılar. Sadece Allahın adaletine güveniyorum.
Allahın izniyle haklı, adil, realist ve efendi olan Galatasarayımız kazanır.

Dediğim gibi tek ümidim tazminat avcısının aylardır futboldan uzaklığı ve yeni gelen oyuncularımızın henüz hocanın elinde çürümeyişi ve Osimhen. Bunun dışında maça dair gram umudum yok. İçimden geçen sonuç da beraberlik olur diye tahmin ediyorum. Ha bana göre beraberlik de kötü bir sonuç. Zira uzun süredir takımın her maçı papatya falı, şans. 6 puan bizi bu futbolla mayısa kadar taşır mı emin değilim.

Adamlar her türlü hazırlığı yapmışlar.
İnanılmaz bir tiyatro izliyoruz.
Ve bunu bizim sahamızda yapacaklar.
Burnuma çok pis kokular geliyor.
Allah bunlara fırsat vermesin.

Dediğim gibi tek ümidim tazminat avcısının aylardır futboldan uzaklığı ve yeni gelen oyuncularımızın henüz hocanın elinde çürümeyişi ve Osimhen. Bunun dışında maça dair gram umudum yok. İçimden geçen sonuç da beraberlik olur diye tahmin ediyorum. Ha bana göre beraberlik de kötü bir sonuç. Zira uzun süredir takımın her maçı papatya falı, şans. 6 puan bizi bu futbolla mayısa kadar taşır mı emin değilim.
Tazminat avcısı falan ama ilk senesinde görece zor bir fikstürle Avrupada bizim 3. senesinde olan ve tarihin en kolay fikstürüne denk gelen teknik direktörden daha ileriye gitmiş olması bile büyük bir hayal kırıklığı ve utanç kaynağı bizim için. Fazla küçümsemememiz lazım.

Tazminat avcısı falan ama ilk senesinde görece zor bir fikstürle Avrupada bizim 3. senesinde olan ve tarihin en kolay fikstürüne denk gelen teknik direktörden daha ileriye gitmiş olması bile büyük bir hayal kırıklığı ve utanç kaynağı bizim için. Fazla küçümsemememiz lazım.
36 takımlı ligi 24.sırada sanırım eksi de averajla şans oğlu şansla 0 futbolla playoffa kalarak bitirdi son dakikalarda. Anderlect de tek kale oynadığı rövanşta atamadı bir türlü golü. Şahsi hatalarından 2/2 şut ile elendiler. Avrupa'da maçlarının bazılarına denk geldim, zerre futbol kırıntısı yok ki taraftarı da öyle diyor sosyal medyada. Ligde de altına yatan lig takımlarıyla aldığı şişirme puanlarla geldiler bu haftaya kadar.
Ancak dediğim gibi bizim hoca da futbolcular da pil bitik haldeler. Biraz da taraftar iteklemesiyle 1-0 falan alırsak kabulüm ben. Eylül-ekim ayında olsak zaten 5-0 biz yazar geçerim ama durumumuz içler acısı maalesef.