Sporcularımızın Twitter Adresleri

Dün bir arkadaş "Jamon Gordon'un Twitter'dan söyledikleri" deyince Gordon'un Twitter'ı ne ki diye düşündüm. Jamon Gordon yazdım 4 kişi çıktı. Benim gibi ve benden sonra gelecek emekleme çağındaki Twitter kullanıcıları için Galatasaray'lı her branştan kadın/erkek sporcularımızın, yöneticilerimizin, sosyal platform ve oluşumların resmi veya gerçek Twitter adreslerinden bildiklerinizi burada paylaşırsanız herkes faydalanmış olur. Şimdiden teşekkür ederim.

@oktay_mahmuti (oktay Mahmuti)
@MihribanOguz (Mihriban Oğuz)
@13Gumus (Ferit Gümüş)
@isilalben10 (Işıl Alben)
@JShippLXXXVI (J. Shipp)
@EAlkas (Emir Alkaş)
@LilReb22 (Jamon Gordon)
@LakovicJaka (Jaka Lakovic)
@12glsh (Gülşah Gümüşay)
@SERTAC13 ((Sertaç Şanlı)
@NihadDjedovic (Nihad Djedovic)
@SavovicBoris (Boris Savovic)
@ismailar10 (İsmail Ar)
@fikrigundogdu11 (Fikri Gündoğdu)
@yassay7 (Yasemin Saylar)
@ILKAN21 (İlkan Kahraman)

Teşekkürler Onur bey, teşekkürler Ayşe hanım. Böyle bir veri kaynağı olduğundan haberim yoktu. Boşu boşuna başlık açmış gibi hissettim şimdi. :)

Bahar Çağlar kapatmıştı hesabını bazı kendini bilmez basketbol dehaları yüzünden, Orkun Darnel ile Serayın kilitli hesapları, pek kolay kolay kabul etmiyorlar :)

Hmmm. Ben de yakın şeyler tahmin etmiştim.

Aslında twitter hesabı açmak her türlü eleştiriye göğüs gerebilmeyi gerektirir ama Neslihan Darnel'i takip ederim ben de :D

orası öyle, bir sporcuysan, sanatçıysan veya göz önünde olan biriysen bazı şeyleri göze alman gerekir ama işte herkes umursamaz olamıyor, demek ki Bahar kaldıramamış bazı şeyleri, kapatmış, Işıl da eskisi gibi yazmıyor, kendi bilecekleri şey :)