SSL 15.Hafta | Trabzonspor 0 - Galatasaray 3

TRABZONSPOR - GALATASARAY

Tarih : 11.12.2011
Saat : 19:00
Yer : AVNİ AKER

Derbi zaferinin üstüne buradan da 3 puan çıkartabilirsek muhteşem olur gerçekten. Engin Baytar dönüyor, umarım Eboue de oynayabilecek durumdadır.. Takıma şimdiden başarılar..

Takımda çok müthiş bir rehavet olduğunu düşünüyorum. Konsantrasyonumuz çok alt seviyede. Umarım biran önce herkes önümüzdeki maçın ciddiyetini kavrar yoksa Avni Aker'de çok büyük hüsran yaşarız. Bu arada Beşiktaş gümbür gümbür geliyor. Umarım korktuğum başımıza gelmez.
Engin Baytar'da ekstra motivasyonla geliyor. etkisini hissettirecektir.

Takımda çok müthiş bir rehavet olduğunu düşünüyorum. Konsantrasyonumuz çok alt seviyede. Umarım biran önce herkes önümüzdeki maçın ciddiyetini kavrar yoksa Avni Aker'de çok büyük hüsran yaşarız. Bu arada Beşiktaş gümbür gümbür geliyor. Umarım korktuğum başımıza gelmez.
Engin Baytar'da ekstra motivasyonla geliyor. etkisini hissettirecektir.

Onu nereden çıkarttın Mazhar :) Fatih Terim gerçeğinin olduğu yerde böyle bir duruma ihtimal vermiyorum ben. Sonuçta çok zor maç olacak ama kaybedersek bile bunun nedeni rehavet olmayacak.

Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu..

Bela olma sakın adam gibi maç yönet hoca şimdiden uyarımız sana. Karşı kıyının çocuklarını üzdük diye harekete geçmeye kalkma seni de üstüne koyarız.. Gerisini sen düşün, şimdiden söyleyelim de.

Çok kritik bir maç, rehavet, rahatlama veya derbi sonrası bir performans düşüklüğü olabilir mi, aslında beklenebilecek bir durum. Ama yakalanan bir ritm, deplasman da olsa oynayacağımız 4-4-2 ile tutturduğumuz bir oyun var. Trabzon deplasmanında da bunu sürdürüp, bir galibiyet çıkartmamız mümkün gözüküyor. Oturmuş bir savunma düzenimiz, iyi bir kalecimiz, iyi bir orta sahamız var. Hücumda yaratıcılık sıkıntıları yaşıyoruz ama 4-4-2'den bu yana geçen süreç, bu olayı da azalttı.

Yakalanan bu hava ile çıkartılacak bir galibiyet, yeni ve hala eksikleri bulunan takımın ilk devreyi lider kapatmasına büyük katkıda bulunacaktır.

Performans düşüklüğü illa ki olacaktır.Böyle bir 45 dakika çok uzun zamandır oynamadık.O seviyeye ulaşmamız zor.Ancak o seviyeye çıkmamızda rakibin defans hattının etkisi de var.Zor maç olacak.Bence favori Trabzon.ŞL'de tur atlamış olsalardı %50-%50 derdim ama 1-2 adım önümüzdeler şu an.Yine temkinli bir deplasman oyunuyla maçı gol yemeden tamamlayabiliriz.0-0'a üzülmem ben araya sıkıştırıp kazanırsakta tadından yenmez.

Ayrıca Trabzon için çok kritik maç baya gerilerde kaldılar.Bizden çok daha fazla önemsedikleri kesin.Ama olurda kazanırsak takımın kendine güveni,taraftarın güceni tavan yapıcaktır.Seri Ordu(D) ve Manisa maçlarıyla devam eder devreyi lider tamamlarız.Ayrıca Trabzon'un bizden sonra ki FB maçına ligdeki son şansı olarak çıkması da muhtemel olur daha ilk devre olmasına rağmen.Kendi açımızdan bakalım yine de biz dediğim gibi bu maç 3 puandan çok daha fazlasını kazandıracak takıma.Umarım kazanırız.

Derbiyi anlamlandıracak maç. Trabzon da biz de zor maçtan geldik. Yani 2 takım da helva gibi olur maçta. Bence konsantre olan kazanır.
Uyarı : Kuddusi Müftüoğlu'nu 0 olarak alınız.

Valla zor maç oynayan sadece biz değiliz aynı gün Trabzon'da deplasmanda üstelik Fransa'da üst düzey bir maç oynadılar, moral olarak düşük seviyelere düşerek geldiler ülkeye. Bizde ise moraller üst seviyede ve Fatih Terim'in etkisi ile rehavetin min. seviyeye ineceğini, Selçuk ve Engin'in zaten rehavet ihtimalinin olmadığı aksine aşırı hırs yapacakları, Ujfalusi ve Elmander gibi disipli ve profesyonel ötesi adamların sivrileceği, ve rehavet duygusundan etkilenmeyeceği bir maç olacaktır bence.

O yüzden rehavet anlamında endişem çok fazla değil, kalede eşit defans ve orta saha kalitesi anlamında oldukça üstün , forvette denk, yaratıcılıkta biraz geride olacağımız bir maç olacak benim gözümde.

Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Trabzon'un hücum opsiyonları çok fazla değil, Colman'ı kilitlediğimiz takdirde fişi çekmiş oluruz. Burak zaten Ujfalusi ve Semih arasında kaybolacaktır, her ikisi de Burak'a geniş alanda top vermeyecektir. Ne kadar kendimize yorgunuz diyorsak, Trabzon daha da yorgun hem de biz onlardan çok daha moralliyiz.

Eboue çok formda, Kazım bugün etkili olursa sol kanatlarını çökertebiliriz. Ayrıca Celustka oynamayacakmış büyük ihtimalle akşam.

0-2 net bir galibiyet bekliyorum.