SSL 20.HAFTA | Galatasaray - Karabükspor

Lefter Küçükandonyadis hayatını kaybetti.Yarın gerekli anmanın bize yakışır şekilde yapılacağından şüphem yok.
 
Leftere allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum umarım yarında ttnet arenada gereken anma yapılır saygıyı hakediyor kendisi toprağı bol olsun...
 
ooooo burası çok durgun olmuyo böyle:)

dakika 58 şuan


Galatasaray [3 - 0] Karabukspor

2' [1 - 0] M. Baros


42' [2 - 0] J. Elmander


49' [3 - 0] F. Melo (pen.)
 
Fatih Terim : Ronaldinho, 5.5 milyon dolar yıllık garanti para ve mac bası istiyor.. Ayrıca 7-8 milyon bonservis ve 3 yıllık sözleşme!!

Fatih Terim: Başkanımız Ronaldinho hakkında beni aradı, şartları sundu. Bende kendisinden 24 saat süre istedim.

Fatih Terim : "Playoff ve istikbali düşünerek takviye yapmayı düşünmüştüm, yönetimimiz hangi oyuncuyu alırsa sorun yok."
 
güzel bir sonuç ama çok pozisyon verdik karabük e
takım savunması konusunda zaaflarımız var
bence de ronaldinho gereksiz
geleceğe dönük isimler üzerinde durmalıyız
eskişehir ve bursa deplasmanlarını alırsak bence %80 ligi lider önde bitiririz
 
Rakibe pozisyon verme durumumuzun havaların bozup, saha zeminlerinin ağırlaşıp,ıslanmasıyla arttığını, hatta belirdiğini gözden kaçırmamak lazım.Çok pas mantalitesine sahip takımların ligin bu dönemlerinde gol yemleri, performanslarının biraz düşmesi en olağan durumdurki bunu Barça bile yaşıyor.

Neyse bence oynamak istediğimiz dönemlerde çok güzel oynuyoruz, her şeyden önemlisi tribündeki bizler resmen elimiz ensemizde maç izliyoruz, eğleniyoruz, bağırıyoruz,hoplayıp zıplıyoruz ama %80'nimizdez stres sıkıntı yada maça dair en ufak şüphe yok. Bu en önemli şey, takımla taraftar arasında bu güzel ilişkiyi kuran bu verdikleri rahatlık ve güven duygusu aslında. Gaziantep maçının nasıl büyük bir milat olduğunu hep beraber söylemiştik ve görüyoruz o günden bu güne :)

Öte yandan takım defansındaki zaafların Eboue gittiğinden beri arttığıda ayrı bir konu. Eboue gibi bir oyuncunun eksiğini hissetmekte çok doğal bir durum açıkçası, zira savunmada akıllara ziyan bir adam Servet Çetin oynamak durumunda kalıyor.

Baros'un en az 2 hafta olmayacak olması büyük kayıp ancak transfer dönemindeki bu hantallığımız ve nasılsa takım iyi gidiyor algısının oturmaya başladığı şu zamanlarda açıkçası bizim adımıza play-off dönemide düşünüldüğünde olumlu etki doğuracak bir durumda yaratabilir açıkçası.
 

Üst