Hiç huyum değildir ama genel değerlendirme yapacağım.
Muslera : Her zamanki gibi iyi. Golde yapcak birşeyi yok.
Balta : Ayakta durcak hali yok. Önündeki ondan da hımbıl olunca krizlere girdim. Ama en azından oynadığı mevkiyi biliyor.
Ujfalusi : Sağa doğru dönüp Sabri'nin ümüğünü sıkmaması maçtaki tek hatasıydı.
Semih : Sağ bek gibi oynadı 2. yarı. Aslında stoper de oynadı. Takım sahaya 20 kişi çıksa sırtına daha az yük binerdi.
Sabri : Yerel kahraman. Takımda olmaması greken maskot kontenjanıdan oynuyor. Bugüne kadar severdim ama Galatasaay formalı oyuncu nerde durması gerektiğini bilir. Hele ki beceremediği işleri yapmaya kasması beni öldürüyor. Atma ulan uzun top ; Stepanov'un kafasında hücre kalmadı senin attığın toplar yüzünden.
Melo : Takımın miskinliğine ayak uydurdu gibi gözüktü ama boşlukları kapatmaktan ileri çıkamadı.
Selçuk : Ortasahanın bütün yükü ondaydı ve karşıda da Köyceğiz spor olmadığı için gücü bunu taşımaya yetmedi . Doğal olan da buydu.
Riera : Miskin oğlu miskin. Birbirlerine alışsınlar diye aynı odada Hakan Balta ile kaldırılıyorsa filan derhal bundan vazgeçilmeli. Türk olsan senin için ''yerli kontenjanı yüzünden oynuyor'' derdik. Bi de kontenjan yiyorsun sen
Çolak : Bugün Terim tarafından katledildi. İçe dönük zihniyette bir tarzı olan adamı sağda oynatarak öldürdü. Riera'yı oynatıcam diye Emre'nin etkisi sıfırlandı.
Elmander : Bugün Sercan'a futbol anlatmaktan ve pas alamamaktan bir şey yapamadı. Adeta at gibi ordan oraya koştu. Mutlu olmak istiyorsa yarın sabah gidip Baros'un ayağına kendi elleriyle merhem sürmeli. Yoksa Sercan yüzünden katil olacak.
Sercan : Sport IQ dediğimiz şeyden nasibini alamamış insan. Arkadaş biraz aklını kullanır bir insan top oynarken. Beni bugün çıldırttı. Ayrıca mücadele etmedi takım için. Yazmıcam daha fazla çünkü şu an bile sinirleniyorum.
Kazım : Verimini düşürdük. Riera yüzünden harcadık bu adamı da. Bugün sağ bek oynasa valla Sabri'den iyi oynardı.
Engin : Dikine giden oyuncu olduğu için çok seviyorum. Fakat sercan'ın yerine oynatılmadı. Bence yanlış yapıldı.
Gökoğlan : Tırt futbolcu. Ucuz etin yahnisi. Kazım'ı kesmeyi bırakın sünnet bile edemez.