SSL 23 Hafta | İstanbul BŞB - Galatasaray

Serkan Kurtuluş ne işe yararsın abi sen ?

Hızlı değilsin,güçlü değilsin,pas atamazsın,orta açamazsın ne işe yararsın sen ?

Al bendende o kadar.Hiç bir işte iyi değil bugünkü yenilginin başlıca mimarıdır kendisi.Elinde Yekta varken Sabri'yi ortaya çekip Serkan'a mahkum bırakmak o kanadı çok ciddi söylüyorum ahmaklık başka bir şey değil.
 
keşke adnan efendi hagi yi kovacak kadar ADAM olsa da ligi tugay la bitirsek
belki misimoviç i de kazanırız
ama nerde
eğer başarısız olurlarsa hagi yi de adnan sezgin i de gönderirim dedi
hagi bugün 7. malubiyetini aldı
adnan sezgin in rezillikleri bin i aştı
acaba başarızlığın başka bir adı varda biz mi bilmiyoruz....
 
Yorumsuz.. Futboldan nefret ettirdiler. İkinci devre M.Sarp'ın adını duyduğumda topu kalemizde gördük. Yine saklandı maç boyu biryerlere, maç sonu yine aynı mimikler vardı suratında. Serkan Kurtuluş'un ne işe yaradığını da anlamadım.

Ha bu arada ben Stancu'yu forvet biliyordum, değilmiş. Kanat oyuncusu yaptı onu dahi beyzademiz...
 
elimizde kalmış tek bir Türkiye kupası ondada,karşında canavar gibi top oynayan bir Gaziantepspor var,büyük ihtimalle onlarada yeniliriz ve Şubat ayı itibariyle hedefsiz kalmış bir takım olarak devam ederiz....
 
Serkan Kurtuluş GS nin A2 takımında oynayamayacak adam as takımda 11 çıkıyor.Hagi nin hocalığı bu kadar işte.Gerçi o hoca bile değil bana göre.

Bir Sarp sevdasıdır gidiyor.Ne görüyor onda anlamıyorum.Bize de anlatsada anlasak.Alt yapıdan Cumhuru oynat onu oynatacağına.

3.7 m.euro verip adam alıyosun kaç maçtır adam yedek.Yekta şu takımda oynamız ya.Oynatmayacaksan niye alıyorsun adamı.Doğru ya babasının parasıyla alıyor Hagi.

Cana stoper oynuyamıyor işte anla artık.Sokaktaki çocuk bunu anlar ama Hagi anlamıyor işte.
 
Oynadığın mac sayısı 23,galibiyet 10 mağlubiyet 11 attığın gol 26 yediğin gol 29

Galatasaray tarihinde böyle aşağılık bir durum ,böyle bir kara leke yok
 
bu stancu'ya 5 milyon dolar veren zihniyet Galatasaray Kulübünü dolandırılmıştır. Bunun başka bir izahı olmaz. Hagi ve adnan sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılmalı.
 
bu stancu'ya 5 milyon dolar veren zihniyet Galatasaray Kulübünü dolandırılmıştır. Bunun başka bir izahı olmaz. Hagi ve adnan sezgin derhal kulüpten uzaklaştırılmalı.

aykut,biz niye romanyanın arka bahçesiyiz dediğimizde ikna edemedik kimseyi..
parayı kim seviyorsa ona sormak lazım..
ayrıca 5 milyon usd olsa yine iyi, 5 milyon euro..

Maça gittiğimiz için pişman değiliz.. Galatasaraylıyız sadece..
-10 derece de olsa işlemez..Biz ruhsuz değiliz,satılmış değiliz..
Onlar üşüdüler bugün.
Maçla ilgili yorum yok.. Hagi'yi adam yerine koymadığım için hiç yok
Yönetim ölse kafamı çevirip bakmayacağım için yorum..
Kısmetse Çarşamba arena'da görüşürüz..
Kupadan elenelim de ondan sonra erkek erkeğe konuşacağız.
 
'Üzüm üzüme baka baka kararır.'
İlk yarıdaki Belediye maçında nasıldı Serkan hatırlıyor musunuz?En düzgün adamı paspasa dönüştürecek bir yerli nüfus var takımda.
 
Yarın dershaneye gideceğim sabahın köründe. Şu futbolcu denilen şahıslar yüzünden uyuyamıyorum sinirden. Şundan da eminim onlar rahat rahat yatıyorlardır.

Ayaklarına sağlık.
 
Anadolu takımı gibi öne geçip arka arkaya yenen gollerle kaybettik maçı...

Sabri'nin orta saha olmadığını Hagi dışında göremeyen kaldımı acaba... Sabri'yi ortaya çekerek hem ortada üretkenliği hem de sağ beki felç etti Hagi bey... Serkan'ın tarafı koridor oldu, rezil ettiler sahadan sildiler. Hayatımda uzun zamandır bu kadar silik bir performans görmedim gerçekten. Özellikle ilk golde Gökhan Ünal resme aşağıladı... Lorik Cana'nın stoper olmadığını görene kadar Cana da gidenler kervanına katılacak, abuk subuk tercihler hem Cana'yı hem de Sabri'yi çok etkiliyor... Zapata için Antep deplasmanındakinin aynısını söyleyeceğin, kaleye dolu su bidonu koysak daha iyi. Hiçbir ekstra kurtarışı yok, köşeye giden her top gol. Sezon sonu Hagi ile objektiflere kol kola veda pozu verirler...

Sezonu en az 14 mağlubiyetle kapatacağımızı düşünüyorum. Bu oyunla da kupanın anca sapını alırız. Antep kupa maçına favori olarak geliyor açıkçası, bakalım mekan bu sefer de oynatabilecek mi oyuncuları...
 
14 çok iyimser bir yaklaşım.. en az 16 olacaktır. takım deplasmanda zaten kayıp. içerideki maçta da gördük bucaya karşı. daha önümüzde ne maçlar var..

mekan da bi yere kadar..
 

Üst