SSL 28. Hafta | Galatasaray-Beşiktaş

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
GALATASARAY-Beşiktaş
Hakem : Fırat Aydınus
Tarih 26.02.2012 19:00
Yer ALİ SAMİ YEN SK TÜRK TELEKOM ARENA

Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden !

rahat alırız diyorum. Bu maçta Baros'un oynarsa çok iyi işler yapıp kendini affetireceğini düşünüyorum. Beşiktaş'ı bizim sağ kanadın dağıtacağını düşünüyorum. Engin, Eboue o kanadı felç edecekler.

Fenerbahçe maçındaki gibi bir baskı yapmayı bekliyorum.Hem yorgun hem eksik hemde iç karışıklık yaşayan Beşiktaş'ı eze eze yeneceğimizi düşünüyorum.

Ben de bizim sağ kanadımızın beşiktaşın sol kanadına ağır basacağını düşünüyorum. Simao'nun defansa yardımının sınırlı olması İsmail'in sakatlıktan yeni çıkmış olması ve Eboue-Engin ikilisinin hücum aksiyonlarındaki efektifliği bizi o kanatta etkin kılıyor.

Hiç bir zaman belli olmaz ama Fb nin kaybettiğini düşününe beraberlik bile iyi sonuç olacaktır . Ah ulan MAA şu play offu getirmesen elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyonduk of ulan .

Bugün hasta BJK'li kuzenim ile maçı beraber izleyeceğiz. Eğer sizi yenemezsek balkona çıkıp 1 Allah 2 Beşiktaş diye bağıracağım dedim :D

Her zamankine oranla kötü oynamamıza rağmen kazanmasını bildik. Selçuk, Melo, Elmander, Necati, Eboue ve Engin öne çıkanlardı. Semih için kendi sayfasında da söyledim, çok ciddi hatalar yapıyor Fenerbahçe derbisinden beri. Umarım bir an önce A takımdaki ilk maçlarındaki performansına döner.

Engin için de özel bir şey söyleyeceğim. Trabzon'a geldiğinde hayran kalmıştım bu adama, hep gelmesini istiyordum, sonunda dileğim kabul oldu, iyi ki de geldi, ancak şu şovlarına bir son versin ya. Sürekli yere bırakıyor kendini, abartıp duruyor her pozisyonu. Şu kadar iyi oynadığı maçlarda şu davranışları bizim takıma ve kendisine hiç yakışmıyor. Fatih hoca bir şey söylemiyor mu ya da söylediği halde Engin böyle mi davranıyor anlamadım gitti.

Edit : İki şey daha ekleyeyim. Takımın Uefa zamanındaki gibi aynı coşkuya sahip olması çok güzel. Son bir kaç yıldır yensek de yenilsek de keyif alarak izliyorum takımı.

Diğeri de Carvalhal ile ilgili. Geldiğinden beri takip ediyorum ve düşüncem şu ki, bu zamana kadar en sevdiğim ve beğendiğim rakip antrenör oldu herhalde. Çok pozitif, düzgün ve samimi biri.

Play offlarda puanları 3'e hatta 4'e bölsünler :) Şaka bir yana önümüzde zorluk derecesi yüksek maçlar var çok fazla hata lüksümüz yok. MAA denen adama inat bu takım play offta farkı daha da açacak!!!