Her zamankine oranla kötü oynamamıza rağmen kazanmasını bildik. Selçuk, Melo, Elmander, Necati, Eboue ve Engin öne çıkanlardı. Semih için kendi sayfasında da söyledim, çok ciddi hatalar yapıyor Fenerbahçe derbisinden beri. Umarım bir an önce A takımdaki ilk maçlarındaki performansına döner.
Engin için de özel bir şey söyleyeceğim. Trabzon'a geldiğinde hayran kalmıştım bu adama, hep gelmesini istiyordum, sonunda dileğim kabul oldu, iyi ki de geldi, ancak şu şovlarına bir son versin ya. Sürekli yere bırakıyor kendini, abartıp duruyor her pozisyonu. Şu kadar iyi oynadığı maçlarda şu davranışları bizim takıma ve kendisine hiç yakışmıyor. Fatih hoca bir şey söylemiyor mu ya da söylediği halde Engin böyle mi davranıyor anlamadım gitti.
Edit : İki şey daha ekleyeyim. Takımın Uefa zamanındaki gibi aynı coşkuya sahip olması çok güzel. Son bir kaç yıldır yensek de yenilsek de keyif alarak izliyorum takımı.
Diğeri de Carvalhal ile ilgili. Geldiğinden beri takip ediyorum ve düşüncem şu ki, bu zamana kadar en sevdiğim ve beğendiğim rakip antrenör oldu herhalde. Çok pozitif, düzgün ve samimi biri.