Süper Final 2. Hafta GALATASARAY-Fenerbahçe Maçı Biletleri

çok avantajlı olduğumuz süper final grubunda süper bir derbi. eminimki herkesin gözü kulağı biletlerin satışa çıkmasına odaklanmıştır. yine gs bonus kartlara öncelikli sunulacağını tahmin etmek güç değil. normal sezonda bile genel satışa kalan sadece bir avuç bilet çıkarıldı onlarda malum 300-500 tl civarı olan biletler. şimdi de benzer bir durumun olacağı hatta belkide genel satışa bilet kalmayacağı aşikar. benim gibi kredi kartı kullanmayan yada gs bonus kartı olmayan kişilerin mağduriyetini gidermek adına bu başlık altında yardımlaşabileceğimizi ve ücreti karşılığında gs bonus kart sahiplerinin bizlere bilet bulabileceğini ümit ediyorum.
saygılarımla.

şimdi söyleyebileceğim gs bonuskart sahipleri yada maça gitme imkanı bulamayacak kombine sahipleri özelden mesaj bırakabilirlerse sevinirim. dört gözle hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

Aynı şekilde bende kategori 5 yada 6 dan bilet arayıp bulamamaktayım.elinde fazla bilet yada kombinesi olup maça gidemeyecek arkadaşlar varsa eğer özel mesaj yoluyla biletlere talibim.3 bilete kadar alabilirim olmadı 1 tanede olur.

Bir arkadaşımın elinde 2 adet bilet var pegasus 2 kat. 5 kategori. 5547925523 nolu telefona mesaj atarsanız biletlerin sahibiyle iletişime geçebilirsiniz. Biletler arkadaşım arkadaşım ve benimle bir ilgisi yok. Buradan mesaj atsanızda ben yardımcı olamam. Peşin peşin söylemekte fayda var.

Pegasus Alttayım Adana'dan geliyoruz arkadaşlarla forumdan gelen olursa maça tanışmak yüz yüze çok isterim ayrıca 2-0 alırız bu maçı inaniyorum

Arkadaşlar, yurtdışında olacağım için 3 maçıda kaçırıyorum. Eğer talip olan varsa bilet fiyatı üzerinden vereceğim. Güney kale arkası alt tribün.
Kombine olduğu için 3 maç beraber satıyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilir.