Supernatural

supernatural.jpg

2005 yılında başlayan ve 2009'da 4.sezonunu bitiren doğa üstü olaylar karşısında Winchester ailesinin yaptıklarını anlatan bir dizi. İlk önce annelerini daha sonra babalarını kaybeden Dean ve Sam iki kardeştir. Babalarından öğrendikleri ile bu doğa üstü olaylara karşı savaşırlar. Dizi her bölüm ayrı bir olayı işlemesinin yanın da süre gelen olayları anlatıyor.

TNT'de rastlamış ve birkaç bölümünü izlemiştim. Şimdi ise 4.sezonunu indirip izlemeye başladım. Sanırım seneye 5. sezonu son sezon olacakmış. Yanılmıyorsam Şubat'ta 5. sezon başlayacak.

Bugün 4. sezonu da bitirdim. 4. Sezon gerçekten çok iyiydi. 5. Sezon galiba son sezon olacakmış.

4. Sezonu bitirdikten sonra kesin kanaatim. Eğer bu tip dizileri seviyorsanız izleyin. Gerçekten çok iyiydi.

10 Eylül'de 5. Sezon başlayacak. Her ne kadar daha önce son sezon olacağı söylense de dizinin uzayacağı ve 6. sezonun da çekileceği söylentileri var. Benim de temennim devam etmesi.

5. Sezon ile ilgili söylenenler eski karakterlerden Jo, Meg gibi isimlerin diziye geri döneceği. Bunun yanında 5. sezonda diziye Lucifer karakteri ile Mark Pellegrino girecek. Lost'ta uzun süre merak edilen ve 5. sezonda nihayet yüzü görülen Jacob'ı oynuyordu. Bu rol için Prison Break dizisinin John Abruzzi isimli karakterini oynayan Peter Stormare'ın da adı geçmekteydi. Ancak Mark Pellegrino bu rolü oynayacak.

lucifer.jpg

7. sezonu da bitirdik hayırlısıyla :) pek izleyen yok sanırım, 4. sezondan sonra ki her sezon için son deniliyordu ama maşallah 8. sezona geldik :) 10. sezona da hayır demem şahsen, son sezonlar ilk sezonların tadını vermese de Dean-Sam ikilisini izlemeyi seviyorum

dizide oynamayı değil de kamera arkasında çalışmayı isterdim, çok komikler :) bölümleri çekmeyi nasıl tamamlıyorlar acaba :)

[video=youtube;VW_ruSATs6Q]http://www.youtube.com/watch?v=VW_ruSATs6Q&feature=related[/video]