Tanrı'dan diledik vers. 2010

yeni yıl dileklerimizi bir başlık altında toplamak istedim..kişisel dileklerimi saymak istiyorum.
*öncelikle klişe gibi görünen ama olmazsa olmazlar; sağlık,huzur,para..(hayırlısıyla)
*yeni sene,yeni evimde,eşimle,işimle şahane geçsin..bunun için tayinim çıksın istanbul'a..evime yakın bir okula..iyi bir yönetici ve şahane mesai arkadaşlarım olsun..
*hiç borcum olmasın,kimseye..maddi,manevi..
*sevdiklerimizle sık sık biraraya gelebileceğimiz,sohbetler edebileceğimiz,bir yıl olsun..
*yatırımlar da yapabileceğimiz bir yıl olabilir..
*istanbul'a alışabileyim mesela..otobüslerin numaralarını,güzergahlarını öğreneyim :)
*öğrencilerim için verimli olabileyim..
*bütün engellerim,üzüntülerim küçülsün..bütün mutluluklarım büyüsün..

tanrıdan dileyin bakalım..
bu yıl olsun mutlu bir yıl,bu yıl olsun heyyy heyyy

2010 Hayatımın dönüm yılı.
Ne olacaksa bu yıl içinde olacak.
Ak mı Kara mı ? Bu yıl içinde ortaya çıkacak.
Artık birşeylerin ucundan tutmak gerekiyor.
Hayatım nasıl bir yolda ilerleyecek ?
Bu yolun Gidişatını belirlemek için artık taşın altına elimi sokmam gerekiyor.
Kendi çabamla.
O yüzden kimseden birşey dilemiyorum.

Ben yeni yıl dileklerimi üç çatı altında toplayabilirim.

İlk olarak, ülkem için iyi bir yıl diliyorum. Terör belasından kurtulmayı, şehit haberlerinin gelmeyeceği, annelerin ağlamayacağı bir yıl diliyorum. Herkesin zaten kardeş olduğunu, ayrımın yapılmadığını tekrardan hatırlamalarını diliyorum. İşsizliğin azalacağı haliyle istihdamın artacağı bir yıl geçirmek istiyorum. Gençlerin gelecek kaygısını dindirecekleri bir yıl diliyorum.

İkinci olarak, kendim için bir şeyler dileyim.:) Okulumda son senem. Sorunsuz bir biçimde mezun olmayı ve yüksek lisansa kabul edilmeyi diliyorum bu sene. Ondan önce tabii ailemin ve kendimin başta sağlıklı, huzurlu bir yıl hatta ömür geçirmemizi dilerim.

Üçüncü olarak, Galatasaray tabii ki. 2010 yılında başta Avrupa kupalarını olmak üzere, yarıştığı tüm dallarda takımımın kupa kazanmasını istiyorum.

Son olarak yine sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirelim. Bu arada Milli piyango biletime de bir ikramiye çıksın, ama amorti değil... :)

Herkese mutlu yıllar...

1- kümede kalalım
2- bu sene devamsızlıktan kalmıyım.
3- Hoca - olarak gözüken devamsızlıklarımı tenefüste + yaptığımı anlamasın.
4- 77a sabah kasımpaşada hiç bekleme yapmasın.
5- sacramentom playoff yapsın.
6- lanet olası terör olayları bitsin.
7- yılbaşına ayık olarak giriyim.
8- kocaelispor belini doğrultsun.
9- tophanedeki nargile fiyatları ucuzlasın.
10- az çok param olsun açıkta kalmıyım sevdiklerimle olıyım hep

Ş (İ, A, E) :)

Önce iş ve beraberinde gelen aş, ardından da bir eş fena olmaz. :p

Kendi adıma 2010 yılının, özellikle "Ş" parantezinin, güzel geçeceğini düşünüyorum.

Ülkem adına da, sağlıklı kararlar verilen bir yıl diliyorum.

1-Öss de istediğim başarıyı gerçekleştireyim
2-Canım dostum en çok sevdiğim insanla barışayım(hatta mümkünse yeni yıldan önce)
3-Sağlıklı bir yıl olsun ve hiç bir terör olayı olmasın.....

Başlıcaları bunlar.