Taraftarlıkta Şiddete Hayır!

BUGÜN ACAYİP SİNİRLİ VE ÜZGÜNÜM

çünkü dün gözümle insanlığımdan,türklüğümden utandıran olaylar yaşadım.
bir arkadaşı askere uğurlamak için gittiğim bursadan dönerken yolda bir mola yerinde yaşadıklarımı sanırım birkaçınız tv´den gazeteden okudu.
bir grup "eşkiya" taraftar burada sakın kimse bunu bir kulübe bir şehre ihale edemeyiz falan demesin çok sinirliyim. eminim aralarında çok üzülenler vardır ama ENGEL OLAMADILAR.

bir hayvan oğlu hayvan (bu emin olun zorlanarak bulduğum kelime başka şey diyoruz biz aramızda onlara) 9 yaşındaki otistik bir çocuğun gözünü taş atarak kör ediyorlar. ben olay yerindeyken babanın bir yakarışı vardı, umarım düşmanımın başına öyle bişey gelmez :( adam işsizim diye bağrıyor, ne istediniz sakat yavrumdan diye inliyor ya. anlatılacak gibi değil yaa..
buradan şunu söylüyorum deplasmana gitmeyi bir halt sanan bu eşkiya çocuklarıyla aynı ülkede nefes almaktan, onlarla aynı dili konuşmaktan, onlarla aynı stadı paylaşmaktan utanıyorum. hala orda bile kendilerini savunuyorlardı. bugün bakıyorum forumlara hala bir camiaya mal edilemez falan... ulan haysiyetsizler çocuğun gözü kör oldu, görmeyecek bu ne demek biliyormusunuz siz.

bu antalya ile ilgili değil. dün dedim ki afedersiniz lanet olsun galatasaray´a da armaya da kupaya da antalya´ya da bursa´ya da deplasmana da hayata da... Allah kimseye bu olayı yaşatmasın çok sinirliyim. hala yazdıklarım aklımda geçenlerin ancak bu foruma uygun yazılılışıdır.
 
Re: Bugün...

Aynen bende bu olayi tv'den izledim ve gozlerim doldu.
9 yasindaki kiz kardesimizin gozu kor oldu bir futbol maci yuzunden,
lanet olsun o tasi atan densize. anasi,babasi,kardesi,bacisi yokmu? hicmi dusunmuyor ben bu tasi atarsam ne olur diye? tek kelime ile yaziklar olsun.
Bir kisinin hayati ile boyle oynamaya kimsenin hakki yoktur.
Kahrolsun bu derece fanatizm.
 
İnsan bu ülkede spor ve taraftar kavramının var olmasından iğrenir oldu.Bu ülkede maça gitmek demek 3.Dünya Savaşı çıktı çıkacak demekten farksızdır.Yazık günah gerçekten,geçen hafta benzer olaylardan ötürü bir taraftar hayatını kaybetti , bu hafta da yine benzer olaylardan masum bir insan gözlerinden oldu.Gerçekten söylenecek söz bulamamıyorum..
 
Umarım o taşı atanlar yakalanmış vede en ağır cezaya çarptırılmışlardır.
 
Olayı duyunca bende çok üzülmüştüm.Bir internet sitesinde bursa taraftarı kızı hastanede ziyarete gitmesinin fotoğrafları vardı küçük kızın resmini gördüm o kadar tatlı ki bir kez daha kahroldum.Söyleyecek söz bulamıyorum.İnsanlıktan nasibini alamamış insan görünümlü yaratıklar :mad:
 
Emre Akbacak' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1tjaot7k]Umarım o taşı atanlar yakalanmış vede en ağır cezaya çarptırılmışlardır.

nerde be abi en fazla 2-3 yıl.[/quote:1tjaot7k]

1 yıla bile razıyım.Ama kim vurduya gitti her zaman ki gibi.
 
EBRU'da SEVİNDİRİCİ HABER !..

Maganda bir kişi tarafından atılan taş ile yaralanan ve kör olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan minik Ebru'ya Antalyaspor sahip çıkarken, ol gözüne isabet eden taş nedeniyle yaralanan Ebru'dan sevindirici bir haber geldi..

Annesi Fatma Kermen ve babası Şerif Ali Kermen tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ebru, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Doktorlar, 2 saat süren ameliyatın ardından küçük kızın sol gözünde yüzde 90 oranında görme kaybı oluştuğunu açıkladı.

Olayın ardından harekete geçen Antalyaspor Kulübü minik Ebru'nun tüm tedavi masraflarını üstlerenek başka bir hastaneye sevkini sağladı. Göz Nuru Vakfı Hastanesi'ne sevk edilerek tedavisine devam edilecek Ebru'dan sevindirici bir haber geldi.


EBRU'nun GÖRMESİNDE PROBLEM YOK
Minik kızın görmesine engel olacak bir durumun olmadığını belirten Hastane Başhekimi Osman Seyrek, "İnegöl Devlet Hastanesi'nde devam eden tedavi sürecinin ardından Antalyaspor Kulübü minik kızımızın tedavi masraflarını üstlenerek hastanemize kaldırılmasını uygun gördü. Bizimde burada yaptığımız incelemeler sonucu Ebru'nun görmesini engelleyecek bir problemin olmadığını gördük" diye konuştu.


ŞİFO MEHMET İMZALI FORMA HEDİYE EDİLDİ
Göz Nuru Vakfı Hastanesi'nde tedavi gören Ebru Kermen'e adının yazılı olduğu 16 numaralı forma hediye edildi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek tarafından imzalanan ve üzerine "Geçmiş olsun" dilekleri yazılan forma ve atkı minik Ebru'ya hediye edildi.


BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR
Ebru ve ailesi için dün öğleden sonra başlayan bağış ve destek kampanyası devam ediyor. Edinilen bilgiye Baba Şerif Kermen'in hesabına yaklaşık 1000 YTL para yatırıldığı öğrenildi.


EBRU'nun DEDESİNE de SAHİP ÇIKILDI
Ebru'nun gözünden yaralanmasından sonra tüm aile küçük kızın tedavisi için uğraşırken Ebru'nun dedesinin kalbinden olan rahatsızlığının arttığı belirtildi.

Ebru'nun dedesinin rahatsızlığı öğrenen Antalyaspor Genel Müdürü Şaban Kurt devreye girdi ve dedesini de özel bir hastaneye yönlendirip tüm masraflarını karşılanacağını Şerif Kermen'e dün bildirdiği öğrenildi. Baba Şerif Kermen'in ise Ebru'nun dedesi içinde Antalyaspor kulübünün devreye girmesinden dolayı sevindiği kaydedildi.


AİLEYE TELEFON AÇILIYOR
Antalyaspor taraftarları ise Ebru'nun ailesine özür dilemek ve moral vermek için telefonlar açmaya başladığı kaydedildi. Baba Şerif Kermen'in telefon numarası: 0544 539 36 96

http://www.antalyasporum.com
 
Antalyaspor Yönetimi ne kadar uğraşsa da taraftarlarının bu pisliğini kolay kolay temizleyemez. Kızın gözü görebilir ama bu herşeyi unutturur mu ? Tabii ki hayır.Yaşamı boyunca bu olay zihninde yer kaplayacak maalesef...
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Antalyaspor Yönetimi ne kadar uğraşsa da taraftarlarının bu pisliğini kolay kolay temizleyemez. Kızın gözü görebilir ama bu herşeyi unutturur mu ? Tabii ki hayır.Yaşamı boyunca bu olay zihninde yer kaplayacak maalesef...

Söylenecek herşeyi söylemişsin.Fakat kızın tekrar görebilmesi ve antalyaspor yönetiminin masrafları karşılaması beni rahatlattı açıkçası.

Ama zihniyet yine aynı.Yine taşlar atılacak canlar yanacak.Belkide bu sefer iyi haber gelmeyecek.İçip içip böyle olaylara karışan insan müsfettelerini tekrar kınıyorum.
 

Üst