Tebrikler Ergün Penbe

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Ergun'e mutluluklar dileriz!

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ergün Penbe ikinci kez dünyaevine girdi. Ergün Penbe, Gonca Biçinkaya ile İtalya'nın Milano kentinde yapılan nikah töreni ile hayatını birleştirdi.

Çiftin Türkiye'nin Milano Konsolosluğu binasında gerçekleştirilen nikanı Milano Başkonsolosu Vefik Fenmen kıydı.

Penbe çifti nikah törenin ardından çok mutlu olduklarını söylerken Ergün, "Ben Galatasaray'dan imza atmaya alışığım. 12 yıldır imza atıyorum. İnşallah bu imza ömür boyu sürer" dedi. Penbe çifti nikahın ardından Milano'nun ünlü Duomo Meyda'nı gezdi

ergun005_0506.jpg

inşallah eski ergünü görürüz bu vesileyle.ben ergün den umutluyum çok iddalı açıklamalarıda var .

pek bilgim yok da ergün ilk evliliğinde anlaşmazlıktan boşandı diye biliyodum.hatta boşanmadan sonra alkol komasına girecek kadar da içmiş:D

bende çok çapkın diye biliyorum.hatat bi ara adı ayşe hatun önalla anılmıştı..Bu sayfada magazin sayfasını geçti hepimizin amma çok bilgisi varmış :muhaha

Saha dışındaki olaytları ahlak sınırlarını zorlamadığı sürece hiç bir sporcu beni ırgalamaz ...
hayırlısı olsun...

ya zaten ergün ün yapacağı çapkınlık dan değil zaman geçirme :D çünkü kendine çok iyi bakıyor.herkes gece hayatındayken o uyumus oluyor.yoksa bu yaşta zor