The Big Bang Theory

The Big Bang Theory , 24 Eylül 2007 yılında CBS ekranlarında gösterilen, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılan Amerikan durum komedisidir. Dizi, kuantum fiziğine kafa yoran üstün zekalı iki arkadaş ve karşı dairelerinde garson olarak çalışan sarışın komşuları arasındaki olayları konu almaktadır. Dizinin prodüksiyonu Warner Bros. Television ve Chuck Lorre Productions tarafından gerçekleştiridi.

Dizi Karakterleri ;
Sheldon : Dahi kelimesinin karşılığı..Dizinin baş karakteri..
Leonard : Sheldon'ın ev arkadaşı olup , komşusu Penny'e aşık olan karakter..
Penny : İkilinin karşı komşusu olan sarışın karakter..
Howard ve Raj : Howard gördüğü her kıza asılan , Raj ise sarhoş olmadan hiç bir kızla konuşamayan karakterlerdir..

big-bang-theory-012009-07-478x318.jpg

Sol Baştan : Sheldon , Leonard , Penny , Howard , Raj

Dizinin her bölümü yaklaşık 20 dakika olup , 1.sezon 17 , 2.sezon ise 23 bölüm sürmüştür ve 3.sezon yeni yayın döneminde kaldığı yerden devam edecektir..

Bunu da seyrediyorum tabii ki.

Sheldon diziyi götürüyor aslında. Ama diğer karakterler ve konu geçişleri inanılmaz. Tavsiye ederim farklı bir komedi arayanlara.

Howard ile Penny etkisiz eleman dizide..Salla başını al maaşını hesabı.. :) Bu arada Sheldon karakterini Jim Carrey de dahil , hiçbir komedyen bu derece başarılı oynayamaz..Adamın kapı çalışı bile yetiyor.. :)

Ben etkisiz olduklarına inanmıyorum. Karakterler acayip oturmuş hatta.
Hepsi ayrı bir tat katıyor.

Deli ana bile=)

Leslie ara karakter. Böyle dizilerde bazı karakterler izleyici keyfi için 10 bölümde bir geri çıkar. Sürekli karakterlerin sayısı belli çünkü. Yormaya gerek yok diye düşünüyorlar sanırım seyirciyi :)

Bu diziyi izlemeye başladım. Çok komik. Sheldon'un bağımlılıkla ilgili hipotezlere göre yalan uydurduğu br kısım vardı. Çok süperdi :)

Bütün bölümlerini Kaçırmadan izledim.
Beğenerek izlediğim bir dizidir.
Hele Sheldon :) adamım.
en sevdiğim bölümlerden bir taneside.
Sheldon'ın Penny'i eğittiği bölümdü.
her olumlu hareketinde Penyy'r Çikolata veriyordu :p
Hele birde Çikolatayı uzaktan ağzına doğru fırlatması.
Köpek misali :) :) :)

Birde Arkadaşlar Komedi Dizisi sevenler.
Modern Family'i takip etsin.
gerçekten başarılı bir yapıt.
Öneririm ;)

Hiç izlememiş olanlar bile sadece 3X17'yi izleseler gülmekten kırılırlar.
-Spoiler-
Sheldon'a Gollum olmak çok yakışmış :) "Our Precioussss"