The Hangover (2009)

1119646.jpg

Oyuncular: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham

Yönetmen: Todd Phillips

http://www.imdb.com/title/tt1119646/

Burada film içeriğinden bahsetmek saçma olur ama genede şöyle bi yüzeysel olarak bir şeyler diyecek olursak, film evlenecek olan Daug karakterinin arkadaşları ile Bekarlığa veda partisi yapmak için gittiği Las Vegas ta geçirdikleri 2 gün üzerine geçiyor.
Öyle Bekarlığa veda Partileri, Amerikan kültürü, saçma filmler gibi düşünmenizi istemem zira son zamanlarda izlediğim en başarılı komedi filmi diyebilirim. Öyle oyuncuları falan da pek tanımıyorum ama izleyin pişman olmayacaksınız çok eğlenceli.

Son olarak Filmi izlerken finalini merak edeceksiniz ama bunu merak ederken komedi filmi izlediğinizi unutmamanızı tavsiye ederim. Sonra casus filmi falan izlediğini zannedip sonunu tatmin edici bulmayan yorumlar okudum da internette, fikrimi söylemek istedim sadece. Bence finalide tam komedi bir filminde olması gerektiği gibi, çok eğlenceli idi. Bu filmi her yönden başarılı bulduğumu tekrar belirtmek isterim.

İMDB Puanı: 8,0
Kişisel görüşüm: 8,5

Şamil´in tavsiyesiyle izledim.

Güzel zaman geçirtti ama olmazsa olmaz filmlerde değil, Şamil´in de belli ettiği gibi.

Yalnız filmin orjinal adı "Hangover", Türkçe adı "Felekten Bir Gece". Tercüme konusunda böylesi yaratıcılık ancak bizde var galiba. : )

Evet Onur abi.Benimde takıldığım ilk konu Türkçe tercümeydi.Bu konuda çok yaratıcıyız denilebilir :)

Bende filmi arkadaşımın tavsiyesiyle izledim.Hoşuma gitti.Güzel espriler var.İzlemenizi tavsiye ederim.