TKBL 18. Hafta | Galatasaray 84 - İstanbul Üni. BGD 39

13 Şubat Çarşamba
19:30 Abdi İpekçi S.S.
Yayın: Lig TV3

Takımımızda "dinlendirilen" (!!) Lindsay Whalen haricinde eksik bulunmuyor. Şimdilik.

Başarılar takımımıza...
 
Sapla samanı ayırt etmek gerekir bence parasını alamadığı için yabancıların ihtar çekmesi ne kadar doğalsa 1 senedir basketbol oynamadan parasını alan Alba'nın da vefaya karşılık verip beklemesi o kadar doğaldır zaten normal olanda budur.

Not:Alba gitsin diyenlerden değilim.
 
Bence de Alba,Nevriye, Işıl, Gülşah, Yasemen gibi oyuncuların ihtar çekmesi daha farklı ve ayıp olurdu. Sonuçta Onlar sakatken de kulüp Onları bekledi. Ann Syl ve Sancho için aynı koşullar geçerli değil

İÜSGD maçına takım tam kadro Çıkmalı taraftar da Nalga olayında olduğu gibi takımları çarşamba Kadın Basket Pazar Erkek maçında kucaklamalı. GS taraftarına da yakışan budur.
 
Sühan abi ve Kaan'ın yazdıklarına katılıyorum, gayet güzel açıklamışlar. Fakat sakatlığı yaşamasa da Alba yine yapmazdı bence bunu. O yabancı gibi değil de sanki Işıl, Bahar, Yaso gibi aramızda yetişmiş büyümüş bir Türk kız gibi geliyor bana.

Tanju'nun dediği gibi belki Syl de Lindsay tarzı bir dinlendirmenin içinde olabilir. Önder Abi'nin dediği gibi bence de "enayilik" yapan yerlilerimizin en tecrübeli Nevriye'den en genç Ayşe'ye kadar hiçbirinin herhangi bir yaptırım uygulamadığını, sabırla beklediklerini hatırlatalım. Enayilik yapıyorlar dememin sebebi, kulübe aidiyet duymaları, kendilerine güvenenlerin yüzünü yere düşürmek istememeleri ve Galatasaray'da paralarının kalmayacağını bilmeleri ama onlar Galatasaray için fedakarlık yaparken, Galatasaray'ın sırtındaki asalaklara yarıyor sessizlikleri. Yerli oyuncularımızdan bazılarının mevcut sakatlıklarının sürdüğü, bu sebeple yarın takımda olamayacağını hatırlatalım da manipüle edilemesin şu aşağıdaki kısım. Malum şubede kriz yönetimi 0, bu da bize kaldı.

Takımımızda "dinlendirilen" (!!) Lindsay Whalen haricinde eksik bulunmuyor. Şimdilik.
 
bakalım bu kadar kaos un içinde yarın neler olacak çok merak edyorum. her zaman ki gibi salondan canlı olarak takip edeceğiz. Bana göre çok çekişmeli ve keyif verecek bir mücadele izleyeceğiz... bol şans Sarayın Sultanları...
 
Farklı cinsel tercihlerinin gerekliliklerini icra etmek üzere yurtdışına giden ama özünde dinlendirilen yabancılarımız olmazsa kazanırız.O değil de Catching ne zaman geliyor?Bu kadar ulvi spor yazarı kadının soyadını tornadan çıkmış gibi Catching yazıyorsa tamamen tesadüftür.
 
Şuan da maçın skorundan çok, taraftarın destek olmaya gelip gelmeyeceklerini merak ediyorum. İnşallah yalnız bırakmazlar. Abdi İpekçiyi doldururlar.
 
46-25 Öndeyiz. Harika oynuyoruz. Harika. Nazar değmesin. O kadar konsantreyiz ki, o kadar hırslıyız ki, oyuncuların gözlerinden anlaşılıyor. Gönül isterdi ki bu zor süreçten geçen oyuncularımıza destek için Abdi İpekçi'de daha fazla taraftar görelim.
 
İÜ -iyi yönetilmediğini tahmin etmekle birlikte- isim isim bakınca baya dikkat çeken bir kadro.Kadın basketbolunu ucundan bucağından takip eden bir kimseye rakibimizin yabancıları yabancı gelmez. :)
Ön yargıları anlamakla birlikte bu sezon takım farklı.Basketbolla ilk tanıştığım yıllardaki heyecanı veriyorlar bana.
 
Takımın hakkını vermek gerekir müthiş mücadele ediyolar ama artık Edremit,Samsun vs vs galibiyetleri beni tatmin etmiyor.2 defa Kaski'ye kaybettik sürpriz yenilgiler aldılar, lig 2.liğimiz bile garanti değil bu sene.Müthiş heyecan verdikleri kesin oldukça saf bi şekilde mücadele ediyor takım kimse yanlış anlamasın söylediklerimi.

Herşeyi hakediyorlar bu sene darısı EL ye.
 
bizim açımızdan güzel br galibeyet oldu. keşke türk oyuncular fark açıldıktan sonra daha fazla süre alsalardı. hem onları alıştırmış olurduk.
 

Üst