Toplanış

Gssözlük, Gsbasket, Gsvoleybol
İstanbul

Tarih bazı projelerin altyapısının oturmasının ardından netleştirilecek. Zira daha keyifli toplanışlar zaten sıklıkla oluşmaya başladı.

Galatasarayımıza çok yarayacak bir toplantı olacak. Taraftar olarak Amatör Branşları ayağa kaldırmaya yönelik bu toplantıya herkes gelmeli bence ve bu toplantıya gelen her kişinin elinde bir proje olması çok yararlı olacaktır.İnternet ortamına baktığımız zaman bir çok Galatasarayımız ile ilgili siteler var ve burada gerçekten çok kaliteli insanlar mevcut.İnternet ortamında artık dağınık birşekilde olmaktansa, bence tek bir çatı altında bütün amatör branşlarımızın konuşulduğu bir yapı olmalı.Bu yapı gerek görsel olarak , gerek medyada güçlü bir yere geleceğine inanıyorum.Bu toplantının sadece Gsvoleybol,Gsbasket,Gssözlük değil internet ortamında bulunan tüm sitelerin davet edilmesiyle daha güçlü bir hale nasıl gelebiliriz onu konuşmalıyız.

SAYGILARIMLA

Not: Toplantı öncesi ve sonrası Savaş Karadağ tarafından ücretsiz Play Station kursu verilecektir. :)

Burak Eyvel' Alıntı:
Galatasarayımıza çok yarayacak bir toplantı olacak. Taraftar olarak Amatör Branşları ayağa kaldırmaya yönelik bu toplantıya herkes gelmeli bence ve bu toplantıya gelen her kişinin elinde bir proje olması çok yararlı olacaktır.İnternet ortamına baktığımız zaman bir çok Galatasarayımız ile ilgili siteler var ve burada gerçekten çok kaliteli insanlar mevcut.İnternet ortamında artık dağınık birşekilde olmaktansa, bence tek bir çatı altında bütün amatör branşlarımızın konuşulduğu bir yapı olmalı.Bu yapı gerek görsel olarak , gerek medyada güçlü bir yere geleceğine inanıyorum.Bu toplantının sadece Gsvoleybol,Gsbasket,Gssözlük değil internet ortamında bulunan tüm sitelerin davet edilmesiyle daha güçlü bir hale nasıl gelebiliriz onu konuşmalıyız.

SAYGILARIMLA

Not: Toplantı öncesi ve sonrası Savaş Karadağ tarafından ücretsiz Play Station kursu verilecektir. :)

Güzel etkinlik. Toplanalım ve şu spor etkinliklerini bi ritüel haline getirelim :)

Toplanış diyince aklıma geldi. www.futbolundelisiyiz.com dan detaylı bilgiyi alacağımız, AVEA'nın KOBİ ler için bir futbol turnuvası var. GS Basket GS voleybol ve GS Sözlük aslında bu turnuvaya katılabilir. GSMobile'larımızda var biliyorlar:) Hem aramızdaki maçlar ciddiyete oturur. Hem seyirci olarak gelir destek veririz oynayan arkadaşlarda daha ciddi asılırlar:)

Toplantı düşüncesi çok güzel bu aralar sık sık yapılarak sanallıktan kurtularak hem sosyal çevrenin genişlemesi hemde site içinde dayanışmanın artması için çok güzel haraketler bunlar.

Tabi dostlarla görüşmek diğer dost sitelerle kaynaşmak için güzel fırsatlar bunlar ama tarih olarak çok yanlış bi tarih bana göre tabiki finallerden dolayı.Ve üniversitelerin genelde ocak 20si gibi araya gireceğini düşürsekk çoğu kişi gelemiyecektir benim gibi

11 ocakta Ali samiyende son maçımızı yapacağız ve bu maça İstanbul dışından gelmek isteyenlerde olacaktır. 9unda olursa git gel bidaha git gel olamayacağı için böylede katılım azalacaktır.

Benim görüşümü sorarsanız bu ay sonuna doğru yılbaşından önce bir haftasonu toplanırlırsa daha fazla katılımın olacağını düşünüyorum.

toplantı değil - toplanış,
toplantının anlamı ağır, haddime mi diyen olabilir,
toplanış adım atmak gibi, aidiyetine doğru adım adım.

mekan için nevizade - aslanım,
zaman için ise değişiklik düşünülüyor.

porazan büyüğümüz dedi ki, istanbul dışı gelenler için dönüş zor,
haklıdır.

ugur dedi ki, o hafta veda için geleceğiz istanbula, aralıkta olsun,
haklıdır.

ee hayde..

Savas Karadag' Alıntı:
toplantı değil - toplanış,
toplantının anlamı ağır, haddime mi diyen olabilir,
toplanış adım atmak gibi, aidiyetine doğru adım adım.

mekan için nevizade - aslanım,
zaman için ise değişiklik düşünülüyor.

porazan büyüğümüz dedi ki, istanbul dışı gelenler için dönüş zor,
haklıdır.

ugur dedi ki, o hafta veda için geleceğiz istanbula, aralıkta olsun,
haklıdır.

ee hayde..

Ben Porazan büyüğümüze takıldım, o büyüğümüz az yesin de Istanbul' da kendi bir ev tutsun o halde. 34>31 diyoruz :p

Pazar değil de, Cumartesi olsun dedim sadece.. İstanbul dışı katılımı çoğaltmak adına.. İstanbul bize yeter derseniz alâ rase iki gözüm..

Ezer Paşa; İstanbul 'a dostları görmeye geliyorum sadece, o vakit 7 Tepe 'nin tamamı benim evim sen merak buyurma..

Kendisinin Hatay 'lı olduğunu unutup 34>31 diyen dostumuza biz de;

" Engin ova, yüksek dağın suyunu içer.. " diyoruz..

Busederim..

Kimse bu tarz sınırlı sayıda kişinin katıldığı toplanışlar ne işe yarar diye düşünmesin. bu tarz fikir alışverişlerinin ileride nasıl güzel sonuçlar doğurabileceğini umarım hep beraber göreceğiz.

tek derdimiz, tek çabamız Galatasaray.

yaşasın amatör branşlar, yaşasın her branşta Galatasaray!

Daha önceden yaptık çok güzel oldu. Çok şey anlattık küçüklerimize, çok şey dinledik, öğrendik büyüklerimizden. Kısaca paylaşımın ve Arma için bir şeyler verme isteğinin doruklarda olacağı bir biraradalık olacak.

Velhasılı kelam çok güzel olacak çookkk.

Arda Öztürk burada,
toplantıyı, deplasmana çeviriyoruz.

O sebep, herkesi bekleriz,
bizden biri, başka birini yönetiyor,
yönettiği takım kırmızı oluyor.

6 gün var daha,
herkes yapsın programını,
oradayız.