Trabzon Basket Maçında Kavga

http://www.youtube.com/watch?v=rNA5iw_54PU

Youtube'da gezerken kendime ait video buldum :) Paylaşmak istedim sizlerle :)
Tarih 9 Şubat 2005 Yer Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu :)

Maçtaki 7 numarayla forma giyen benim . :) Birazdan izleyeceğiniz kavgada kendini yere atıp teknik faul kazandıran da benim :)

Arif Erdem vari düşüşüm o gün takıma maçı kazandırmıştı :) Skor 67-63 :D

Acaba o aradan biri yumruk mu savurdu sana Burak ?

Arif Erdem değilde daha çok Lennox Lewis'e benzemissn. :D

Burak abi idolümsün bundan sonra abi. :) Bir insan bu kadar mı kurnaz olur ya? Tilki Burak. :) Görende sportmence bir davranış sergilemiş sancak. Göğsü kabara kabara gösteriyor herkese. :) Ama o düşüş süperdi ya. Arif Erdem'in veliahtısın sen. :D Hakemlerde biraz safmış ya. Daha millet birbirine girmeden bizimki kendini yere atıyor, hakemlerde rakibe teknik faul çalıyor. :) Yalnız bide en sonda Burak abi kendine sahiden vurulduğunu zannetmiş olacakki, burnunu filan kontrol ediyor kanıyor mu diye. :D Süpersin abi ya. Ne de olsa Galatasaraylı. Her türlü p.çliğe kafası çalışıyor adamın. :D

:) Sağolun arkadaşlar Arif Erdem hocamızdır :D . Hey gidi güzel günlerdi gerçekten . Beşli dediğin gibi kardeşim atmosferler çok iyi olur o maç burda ki iki Anadolu Lısesının macıydı :) Bir nevi derbi diyebiliriz o yüzden daha bir maçın albenisi oluyor :)

yalnız videoyu youtube koyan kardeşimiz altına not düşmüş övünerek.. "orda çocuğu yere seren benim :p " diyee..
ahh gariban kardeşim bu forumda dönen muhabbeti bir bilsen ::D

Re:

EsraGerçek' Alıntı:
yalnız videoyu youtube koyan kardeşimiz altına not düşmüş övünerek.. "orda çocuğu yere seren benim :p " diyee..
ahh gariban kardeşim bu forumda dönen muhabbeti bir bilsen ::D

Ablacım kendisi çok yakın arkadaşım bunun sohbeti çok yapıldı :) Çok güldüğümüz günler oldu :D Okulda müdüründen çok kötü azar işittiğini öğrendim :D

Evet boyumu herkes soruyor :D Ama bu tamamen kamera ve çekim hatasından kaynaklanan durum :) Boyum 1.84 . 2005 yılıydı. 2 yıl önceydi :) Orda da boyum 1.84^'tü :) Daha mı kısa gösteriyor anlamadım gitti :D

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Evet boyumu herkes soruyor :D Ama bu tamamen kamera ve çekim hatasından kaynaklanan durum :) Boyum 1.84 . 2005 yılıydı. 2 yıl önceydi :) Orda da boyum 1.84^'tü :) Daha mı kısa gösteriyor anlamadım gitti :D
Biraz kısa gösterıyor mıtchell gıbı .

Bu video yu Murat Özyerle paylaşmak istiyorum belki beni kadrosunda bulundurmak ister :) Her takıma Barış Güney gerekir ama di mi :D

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Orada biraz kısa gözüktün bana. ama kameradan olabilir doğru söylüyorsun şişman göstermesinin yanında böyle bir etkisi olduğunuda öğrenmiş olduk... :D Bu arada boyumuz aynı...

Burak senden iyi tiyatro oyuncusu olur he. :p
Erkek adam kavgada böyle davranır mı?Ayıp be!O kadar cüsssen var bir teknik faul için değer mi be Burak?

Erdal Avcı' Alıntı:
Burak senden iyi tiyatro oyuncusu olur he. :p
Erkek adam kavgada böyle davranır mı?Ayıp be!O kadar cüsssen var bir teknik faul için değer mi be Burak?

Ben o zaman geçen sene yaptığım şeyi hiç anlatmayayım :) :) :) Bundan daha fenaydı :)